Nije pički verovati

  1. Razlozi za žensku prevaru?

    E sad, ima nas raznih, da nas ne klasifikujem, ali neke djevojke koje znam i o kojima inače nemam loše mišljenje, varale su svoje momke onda kad su bile vrlo nezadovoljne vezom.
    Kad su ih likovi zapostavljali, uzimali zdravo za gotovo, i u svakom slučaju zanemarivali. I ženama trebaju dokazi da su poželjne i potrebne. Ako ih ne nađu kod kuće, tražiće ih u komšiluku.

  2. jel se u prevaru računa i čika dildo?

  3. Upravo! Zašto ne raskinu, nego varaju? Ne razumem.

  4. Pa ne možeš da varaš kombinaciju. Mo'š imati pet kombinacija istovremeno, to nisu veze. Zna se šta je veza.

  5. Kombinacije su povremene jebacine sa vise ili manje proverenim i pouzdanim partnerima. Prevara je, po mom misljenju, cak i mastarenje o nekom drugom na emotivnom nivou (kako retardirano zvuci?!), tj nije prevara, ali je izdaja i nesto nije u redu sa vezom definitivno.

  6. ma jedva sam bre i dečka navatala, na koju foru da nađem još i švalera!?

    šalu na stranu, pravo pitanje je "zašto varaš"? odakle ta potreba? i ne biti licimeran pred istinom...

    ovog sad dečka ne varam, ne zbog nekih "moralinh načela" već zato što ga volim i jednostavno nikog drugog ne vidim kao "priliku".... niko kao on... :nepovezano mrmlja o tome koliko je divan:

  7. Zločesta pufnica je prava dobrica :)))

  8. Kad bi me žena prevarila sa dildoom, ja bih ga momentalno upucao srećan i zadovoljan zbog činjenice da se zbog ubistva pišljivog plastičnog govneta na baterije od 25cm ne ide na robiju.

  9. ...varale su svoje momke onda kad su bile vrlo nezadovoljne vezom.

    E to je odgovor. Ima li još ko drugaricu koja je varala svog momka, a da znate zašto. :P

  10. Ma nisam, Lullaby, nego necu da sjebavam i druge i sebe. Meni je svaki dan sa osobom koju bih varala dan manje sa osobom sa kojom bih bila zaista srecna i ispunjena.

  11. ali postoji problem u samoj osnovi a to je da žene nisu direktne i ne komuniciraju kao mi.

    Razmenjuju one verbalna iskustva isto kao i muškarci, ali se ne hvale se time poput muškaraca. Prosečan muškarac bi ovakvu temu doživeo kao priliku da prospe svoje trofeje svima na uvid, žene su u tom pogledu taktičnije i neće to uraditi. One su više za razgovor u četiri oka.

    Inače neverne su koliko i muškarci, ali sve to se kod žena događa bez pompe, galame i u nekim vremenskim ciklusima neverstva koji nikome nisu jasni.

  12. E to je odgovor. Ima li još ko drugaricu koja je varala svog momka, a da znate zašto. :P

    Imam ja par drugarica. Ne zele da raskinu zbog navike, a nisu srecne u vezi.

  13. ja u prevaru računam i zatreskanost u nekog drugog. fizički odnos često znači mnogo manje od toga da tvoj parter/partnerka leži pored tebe a misli o nekom drugom...

  14. Pa ne možeš da varaš kombinaciju. Mo'š imati pet kombinacija istovremeno, to nisu veze. Zna se šta je veza.

    i

    Kombinacije su povremene jebacine sa vise ili manje proverenim i pouzdanim partnerima.

    Upravo to. Kada nemaš dečka a imaš kombinacije, nikog od njih ne varaš, nemaš sa njima prisniji dublji odnos, emotivnu upletenost. Uz to i sa kombinacijama ne mora da se baš sve svede samo na seks, iako je tako uglavnom. Možete i da se paralelno družite, da budete ortaci, da izlazite u istom društvu.

    Sa vezom je druga stvar. Ako upoznam nekog s kim bih želela da budem u vezi, znači da bih želela da budem SAMO S NJIM. Tu se sve ostale kombinacije bataljuju.

  15. Imam ja. Neće da ga ostavi, planiraju i brak, ali eto, povremeno se zapita šta sve nije probala. Nije da opravdavam, niti osuđujem, svako ima pravo da radi sa svojim životom šta voli.

  16. ma li još ko drugaricu

    mda... ima ja jednu drugaricu, u stvari poznanicu... u stvari drugaricina drugarica....

  17. Da, i ovo što kaže Lemaja, bolje i da ga prevari fizički, nego da se budi pored njega a misli na drugog.

  18. Pufnice, ja se slažem s tobom, nemoj odmah da se povlačiš :)

    Frenki :P

    Nezadovoljstvo je glavni problem. A neko je jednostavno prevarljivoljub. :)
    Ja sam znala biti otkinuta do neprepoznatljivosti, ali ji tad ednostavno postoji nešto što te sprečava, možda jedino svjesno što ostane u takvim momentima.

    Jednostavno: ja to ne praštam, i to ne radim. I obrnuto: to ne radim jer to ne praštam.

    Ali, ima nas svakojakih, znam...

  19. A najbolje da raskine, 'bem mu misa. Tuzno je sto se ljudi danas plase da budu singl.

  20. Ja sam ovu temu otvorio zato što verujem da me nijedna devojka nikad nije prevarila. Tačnije nikad nisam saznao da me je neka prevarila, čak nisam bio ni blizu.

    Sad pošto mi je mozak ipak koji stepen iznad lišajevog, smatram da je to nemoguće. Ili sam, po svemu sudeći, bio u vezama samo sa curama sa vukajlije. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.