Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ne zezaj, a ja obožavam:)
ja ne mogu rum, alergična sam. to je obično svima šokantno..
ni ja ne volim rum,nekako mi bljutav.a,kuvano vino derem.
Rum nikako, osim u rum kasatu ili rum koktelu heheh
Vidiš meni od ruma iz nekog razloga krene da seva u glavi ko stroboskop, taman ga samo liznuo. Probao sam baš koješta ali to sam primetio samo kod ruma. Nije ni neki preterano neprijatan osećaj već samo nekako čudan, kao da je neko spojio dva levka i provlači mi svest kroz njih tamo-vamo.
ti toba treba onda samo rum da piješ,lolo.
voleo bih ja da me tako radi rum...boga kinte bih uštedeo.
A ja bi voleo da duže traje, ne isplati se tih par sekundi po gutljaju, dok sklopiš čestit trip ubiješ se ko stoka.
Dobar je rum, kad se izmiješa s pivom, dobiješ pivo sa onim finim mirisom ruma ;D
Avaj, šta god izmešaš s pivom - dobiješ pivo.
E da,kacmo već kod ruma,ako niste znali...ako imate simptome kijavice, obavezno skuvati čaj i sipati malo ruma, neki odnos 1:4 otprilike. garant sutradan dišete već normalno,bez onog 'kočenja' u nosu.
Ali, ovo pivo je mnogo jače i brže hvata :D
То није пиво с финим мирисом рума, то је бућкуриш од кога добијаш дијареју и падаш по подовима возила ГСП, молећи Бога и Билија Питона да те узму.
Kakav crni rum, to je za pirate i jamajčane!
Ništa gore od alkohola u životu nisam probao od tog sranja.
Добар је рум... У касату.
Rum jebe, na listi mi je odmah posle mastike.
Ko jos moze rum da pije? Mislim moze svako, ali pored gomile kvalitetnih domacih stvari kojima se moze uraditi fino ko bilo gdje moze rum naruciti? Jer jebi ga kada pijem picu uglavnom jednu stvar uvijek koju mogu popiti bilo gdje. Sada ce neko kao u drustvu u kome pola ljudi naruci pivo, a pola vino da narucuje rum- ne ide. Rum mozes popiti ponekad. Ne mozes reci da stalno pijes rum (osim ako ti se bas toliko ne svijda).
Тема се претворила у дискусију о руму.
Rum je zadnji stepen alkoholizma.
Serija ''Selo gori''. Težak debilizam.