Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Che-vu kapiram šta hoćeš da kažeš i lepo se vidi na slici koju je Alkaloid okačio koliko dugmića ima na volanu, ali moraš da uzmeš u obzir da je ručno isključivanje DRS sistema skopčano sa tim da imaš žutu zastavu na snazi. Obrađati pažnju na to baš u DRS zoni kad već letiš i iskljućivanje DRS u istom trenutku je ipak previše za očekivati od svakog vozača iako oni po prirodi Formule 1 svakako imaju brze reakcije.
Što se tiče ovoga, hvala na komplimentu, mada je meni Formula 1 i posao tako da svakako moram biti u toku sa svim informacijama zbog rada na tesktu :) A u principu jesam fanatatik iako je jedno vreme nisam toliko ozbiljno pratio.
http://farm6.static.flickr.com/5266/5600742623_4906ecae1b_b.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-lfCoOtlPOJI/UXBkPxZQ3bI/AAAAAAAABr8/gmc6xMhQmzA/s1600/5.gif
Sele eno ga Kimi najbrži na drugom treningu.
Viđala već :)
Nego, GDJE JE IZVJEŠTAJ PROŠLE TRKE?!!!123454 :D
http://www.youtube.com/watch?v=JGItMTxvbpc
Jebi ga Sele, izveštaj ćeš dobiti sutra nemam ga kod kuće na kompu.
Opraštam ovaj put, ubuduće ima da mi ga pošalješ prije no što ga urednik vidi :)
Rozberg otkinuo u kvalifikacijama, Kimi razocarao, moguce da je imao neki problem. Ostali manje-vise ocekivano, sem Batona koji krece sa 10. mesta.
Fors Indija me neprestano odusevljava, Zutil najvise. Nisam pratio f1 prethodne 2-3 sezone, pa nzm do kakvih promena je doslo, ali oni su nekada obicno bili u donjem delu tabele sa neretkim izletom Zutila u gornji deo plasmana, cime me je odusevljavao i videlo se da ima potencijala, ali je ipak ostao tu gde jeste.
Btw, posto nisam pratio nekoliko prethodnih sezona, jel moze neko da mi objasni ukratko sta je DRS. Citam na vikipediji ali nije mi bas najjasnije.
Квалификације се возе у суботу у 13 часова по нашем времену, док је старт трке у недељу од 14 сати. На последњих седам тркачких викенда суботу су добијали или Фетел или Хамилтон, крајње је време да на тој позицији видимо неког другог. Ко је рекао Кими?
*Ни у Канади Раиконен није елиминисан због своје грешке, будући да га је Хамилтон ударио отпозади. У боксу.
DRS (Drag Reduction System – sistem za smanjenje otpora pri kretanju) predstavlja sistem prilagodljivog zadnjeg krila bolida koje smanjuje ovaj otpor.
Zadnji spojler ima pokretna krilca čijim se zatvaranjem i otvaranjem kontroliše otpor vazduha na ravnim delovima staze, što može da pomogne vozaču prilikom preticanja, jer donosi povećanje brzine za otprilike 10 km/h. DRS može da se koristi samo na određenim delovima staze koje FIA odredi pre početka trke, a obično su to jedan ili dva pravca. Dozvoljena je aktivacija DRS-a samo u slučaju da želite da preteknete bolid koji je na manje od jedne sekunde ispred vas. Vozaču se na volanu upali lampica koju kontrolišu ljudi iz boksa.
Joj kace sjetim toga dođe mi da momentalno odem i išamaram jebenog Hamiltona. Pederodebil.
Mnogo mi je drago zbog Rozberga, pogotovo posle onoga sa Luisom i ne preticanja
Kimi je mogao bolje,al ko zna šta se desilo
Alonso uzima ovo,Masa 3.
Sele imaš PVT i ne diraj crnju boga li ti ženskog poljubim :)
radi, radi :P
Jebi se znaš :) Vi odoste na fudbal, a ja se kuvam u redakciji.
i ja sam do sad.
Zapravo sad :trš:
Реприза трке из прошле године, Фетел, Кими, Грожан. Ја задовољан, 6 места напредовао у трци, одлично!
Kimi se sprdao, da je bio makar malo bolje plasiran na startu ko zna šta bi bilo. Dobra trka za Lotus.
Svaka čast Alonsu, bez DRS-a i sa koliko ulazaka u boks na kraju zamalo i Hamiltona da napadne. Svaka čast.
Perez je ludak, lud kao struja upravo sam ga zgotivio. Ne jebe živu silu čovek.
Veber pederčina i Baton isto. I dalje mi nije jasno kako je Baton bio šampion, poluvozač. Retard i smrad.