Formula 1

1. Nema nista od ovoga i verstapen je odustao bukvalno je sad evo im pa neka se igraju boli me kurac.

Treba cestitati fii na osvojenom sampionatu treba organizovati sve to

2. What a beautiful audience, amasing lewis, fair racing i slicno. Sto kazes komedija, keceri. Verstapen naivno se trka, ostali iskusniji zajebu na pola sezone da se ne nerviraju

3. serhio perez posle ima maxovu ribu na celo vece uz puno tekile i kokaina

4. Ustvari, ovo je savrsen kraj sezone, otaljavanje do kraja uz lizanje jaja mercedesu. Sve drugo bi bilo previse za ono sto je F1 danas. Nekako gledam ovo i nadam se da nisam u pravu ali poznajem im dusu.
    Nece biti bolje naredne sezone. Previse je ovo postalo politicki korektno, dovoljno da od svih pravila koja treba da zastite imamo pravila uz malo trke. Savrsena atmosfera za hamiltone i buduce hamiltone.
    F1: ljuta fer trka za 8 mesto.

5. Ukljucih se na pola, jer moze neko da mi objasni sta se desilo pa hamilton vodi

6. ako mislis od pocetka, obisao ga jos na pocetku i posle je samo vrteo najbrze krugove

dominira

7. michael, no safety car please

kakva bruka za f1

8. Zapata zajebi da gledas, ne treba ti to u zivotu. Ne znam dal imas decu ili tako negod da gleda sa tobom onda je jos gore jer mora da im objasnjavas pravila do sutra koja ne razumeju jer ih i ti ne razumes i ne mozes kao sto bi ja recimo sad ugasio ovo proseravanje jer se loze i navijaju jer su deca.

9. I sad je napeto i gume i stici ce ga na samo 2s i onda hamilton pritisne magicno dugme ubrza i kraj. Uuuu trka bilo gusto do kraja ipak i slicna sranja

10. Borba do poslednjeg momenta, nikad zanimljivije. Al znamo ko ce pobediti.
    Igra za decu u principu

11. Situacija: hamilton ostecene gume iza njega verstapen noce gume. Zuta zastava do kraja trke.

12. jedan je goat - latifi nikolas

n i k o l a s

13. Ili to ili odjednom ham magicno vozi brze na pokvarenim gumama

14. Evo verstapen najbolje opisuje situaciju na radiju.
    Napeto do kraja al zna se ko ce pobediti.

15. El ce se trkaju zadnja 3 kruga il sta jbt

16. Defiiluju poslednja 2 kruga jebala me formula reko sam necu vise gledam i bio sam u pravu ajde mrš

17. njanjaaaa fia namestila

18. Zavrsi se pozoriste, veerstapen sampion. Aukurac vise

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.