Pošto je sve više autora koji su ostali uskraćeni za užitak pravljenja postera jer ne mogu da sroče definicije koje će nakupiti 50 plusića,odlučio sam da im ponudim jedinstveno i brzo riješenje. Jedini uslovi koje moraju da ispune zauzvrat su javljanje na ovoj temi i plaćanje definicije sledećim uslugama:
1. Da autoru definicije ostavi deset komentara na defke koji se slažu sa njom
da stavi komentar pun ljubavi i topline , a ne super i do jaja komentare.2.Da stavi 15 takvih komentara i na postere.
3.Da učestvuje aktivno makar na jednoj temi na forumu
koju autor izabere.4.Da uplati ktitor i da hvali autora na ktitor podforumu.
5.Da napiše svakom modu pvt u kojem mu izjavljuje ljubav, Surovom 3 komada.
6.Da izabere neku random ribu ili ribca i da joj se udvara.
7.Da svaki dan pročita najmanje 150 definicija te ih kasnije prepiše u svesku koju će donijeti na pregled prilikom prvog okupljanja vukajlijaša.
8.Da Dudycy na četu svaki dan govori da je Budisava u malom.
Za sada su ovo uslovi ali nije isključeno da se lista s' vremenom proširi.
I za kraj mole se autori voljni da pišu definicije za posterdžije da se takođe jave na ovu temu da drage naše posterdžije znaju ko im sve stoji na raspolaganju.
EDIT: uslov br.9: Đevrek i susam za Zmiu i Surovog svako jutro u pola 9 na četu,.. kafa se podrazumijeva.
- mm
A gde je uslov djevrek i susam za Zmiu i Surovog?
Ja se javljam da pišem.
Drage posterdžije. Modovi vas kinje, ali i mi ktitori imamo funkciju na sajtu i naš se glas sluša.
Neće vas dirati i banovati ako sa nama budete ok, ali ipak se morate šlihtati modovima.
Napisaćemo vam za svakog ponaosob šta voli da čuje.
Nije teško biti ćlihtara.
Ajmo, ponude, pa pisanje. - mm
Što se niko ne javlja?
Ja napisala tri ultra definicije.
U najavi prolaze super.
To zbog Dydyce.
Aj idi negde dok ne napravimo bizz!!!!