Ja sam napisao par definicija nubovima, fri ov cardz. Nisu bili posterdzije, doduse, ali 'ocu da mi se ovo uzme u obzir kad mi budu proracunavali osnovicu za penziju.
Slažem se sa Vehbijom, samo ja sam za varijantu da taj poster postavi neko kome smo napisali definiciju, dobio je 50 poena i komentar da bude u fazonu 'možda će zvučati šašavo, ali mogu da pravim postere'.
Ne može, jer nećeš znati da je naših tastatura delo.
Čak i da znaš, ne može!!!
ali molim vas, pa biće ovde na temi i ja onda navratim i trujem narod
Имам лакши услов. Дам број жиро рачуна свог и у року од 2-3 дана имаћете популарност бар 100.
En novac je zlo i mi ovo radimo iz plemenitih namjera to ne dolazi u obzir, ako počnemo tako sosov post će imati smisla.
Ајмо постерџије, нема вас да се јавите. Нема, доброта се не исплати.
Ja sam napisao par definicija nubovima, fri ov cardz. Nisu bili posterdzije, doduse, ali 'ocu da mi se ovo uzme u obzir kad mi budu proracunavali osnovicu za penziju.
@Jericho
2 godine benificiranog radnog staža.
Stvarno se još niko nije javio? Pa ni ispod žita?
ako kapne neka para ja sam za.
хаха ма да , Суровом 25 комада минимум ....
Niko živ,... šta ste im uradili sram vas bilo jadnici su pobjegli sa sajta :(((
Kontam da razglasimo preko postera.
KBO, nisu zadugo, ne boj se.
nisamo ih oterali, da vidite sad kad nagrnu.
Slažem se sa Vehbijom, samo ja sam za varijantu da taj poster postavi neko kome smo napisali definiciju, dobio je 50 poena i komentar da bude u fazonu 'možda će zvučati šašavo, ali mogu da pravim postere'.
Hahah, da! To je ta reklama!
Nego, gdje nam je taj prvi prosvijetljeni posterdžija?
Ahahahahahahahahah :D
Ako imam svečanu modovsku da neću ban popiti zbog reklame teme pravim ja :))
Ne znam, ja sam fleksibilna. Ako si napisao Surovom PVT-e pune ljubavi i topline, onda samo naprijed!
http://vukajlija.com/posteri/nekome-je-sitnica-a-v-65178.jpg?1295999357