Шта да радим да ослободим меморију телефона? На почетку сам имао око 1,5 ГБ слободно и сад се спустило на 300 МБ. Све апликације које су могле да се пребаце на меморијску сам пребацио, него како се која апдејтује скида изнова онолико МБ колико и иначе носи инсталација и то се полако гомила и оде сав слободан простор у курац. Како сад та говна уклонити?
Nov sam u ovome, dakle rotovan je telefon i vracen na fabricka podesavanja sad rom stavim na sd i trazim apdejt preko sd-a u onom meniju sto se aktivira prije paljenja?
Obavio prije pola sata, stavio sam cm9 jeste najtli al nema veze dovoljno sam srecan sto sam uopste odradio da valja. Root uradjen preko Kingo ROOT programa, problema bez, sa g300 sajta nisu 2 linka radila pa sam trazio okolo druga uputstva. U svakom slucaju hvala na pomoci.
Ne možeš nikako.
Nokia 3310 je star fon, u nje nije operativni sistem Android. Dimenzije telefona su 113 x 48 x 22 mm, pa znači nije pogodna za takvu igricu, jer današnji telefoni imaju tolike displeje koji služe za takve igrice, a uz to joj je displej Monochrome graphic.
Ne bi ni imao memorije, slaba je Nokia sa prostorom, a uz to je slaba i sa RAM memorijom.
Igrice koje bih ti preporučio za taj telefon su Snake II, Pairs II, Space Impact, Bantumi, koje u većini slučajeva i dođu uz telefon i veoma su popularne. Ima odličnu bateriju, 900 mAh, koja će ti pružiti sate i sate igranja na telefonu.
Lijep pozdrav
Ne.
Koji imas papo.
Armine jeri gasis aplikacije?
Zna li ko, zbog radi cega kada udjem u yt izbaci
"Doslo je do problema sa mrezom 412" i nece da me prijavi....
Шта да радим да ослободим меморију телефона? На почетку сам имао око 1,5 ГБ слободно и сад се спустило на 300 МБ. Све апликације које су могле да се пребаце на меморијску сам пребацио, него како се која апдејтује скида изнова онолико МБ колико и иначе носи инсталација и то се полако гомила и оде сав слободан простор у курац. Како сад та говна уклонити?
rutuj ga, ukloni guglova govna, instaliraj neki dobar rom sa probranim stvarima
под гаранцијом је, не бих да га јебем још годину дана
Ko jos nudi valjane romove osim cmoda?
Igram se sa huawei g300, sa ovim sto sad koristim ne smijem jbg.
Probaj Infusion B06, meni je odlično radio g300 s njim
Evo za Y300 i G510 romovi
http://www.modaco.com/topic/365268-all-custom-roms-for-huawei-ascend-y300g510/
Sa ove liste, ovaj je baš ok rom, stabilan, nema bagova, fino podešen sa dosta dobrih stvarčica.
http://www.modaco.com/topic/372741-rom411b209-aosp-mod-11112014/
Nov sam u ovome, dakle rotovan je telefon i vracen na fabricka podesavanja sad rom stavim na sd i trazim apdejt preko sd-a u onom meniju sto se aktivira prije paljenja?
Imaš ovde sve po koracima detaljno objašnjeno
http://huaweig300.com/how-to-root-the-huawei-g300/
Obavio prije pola sata, stavio sam cm9 jeste najtli al nema veze dovoljno sam srecan sto sam uopste odradio da valja. Root uradjen preko Kingo ROOT programa, problema bez, sa g300 sajta nisu 2 linka radila pa sam trazio okolo druga uputstva. U svakom slucaju hvala na pomoci.
Imam nokiju 3310 kako na njoj da igram flepi brd?
Ne možeš nikako.
Nokia 3310 je star fon, u nje nije operativni sistem Android. Dimenzije telefona su 113 x 48 x 22 mm, pa znači nije pogodna za takvu igricu, jer današnji telefoni imaju tolike displeje koji služe za takve igrice, a uz to joj je displej Monochrome graphic.
Ne bi ni imao memorije, slaba je Nokia sa prostorom, a uz to je slaba i sa RAM memorijom.
Igrice koje bih ti preporučio za taj telefon su Snake II, Pairs II, Space Impact, Bantumi, koje u većini slučajeva i dođu uz telefon i veoma su popularne. Ima odličnu bateriju, 900 mAh, koja će ti pružiti sate i sate igranja na telefonu.
Lijep pozdrav
Šir Kane, laže Makaron, može na nokiju. Skini flepi bird sutra između 10 i pola 11 ujutro sa Appleovog sajta i spojiće ti se krajevi i sredina.
Da li neko ima TESLA L7 tablet?
Da li neko ima TESLA L7 tablet?
брт ти се разумеш у телефоне јебили мого ја да инсталирам киткет на алкател идол мини
što da ne
ako postoji custom rom sa KK za njega, lagano, ali bi morao da ga rutuješ, ali to ne možeš jer si rekao da čuvaš zbog garancije
onda si jedino prepušten njima, da izbace fabrički apdejt za KK, za koji sumnjam da će biti
у пичку материну