Ma ima odličan hardver generalno, ne samo bateriju. Odličan procesor, taman RAM memorije, kvalitetan ekran i sasvim solidnu kameru. I što je možda i najbolja stvar - čist Android, ko na Neksusima. Milina.
Па за њега сам оприлике и највише запео некако...
Бих баш андроид, оно, не могу очекиват' сто сати батерија да ми траје али дан, дан ипо макар, и да имам солидну слику неку...
Али да не штека, јер ако почне да кочи и да ме јебава гарантовано би полетио у зид, то ми је примарно...
И што се тиче апдејтовања софтвера и тако тога, како функционише, аутоматски или,...?
Мало сам закаснио са овим паметним телефонима....
Овај ЛГ је исто кул, мада видим има иза дугме, то ми је некако мутаво, тј смотано за мене, мада има јаку батерију видим и квад кор...
А овај Г2?
ЕДИТ: Ваљало би ми доста да имам двије картице јер користим стално обије.
У, нисам ни видео да си и Г2 узимао у обзир... Он ти је новији, унапређени Мото Г, тако да је тиме и бољи избор. Апдејт софтвера иде аутоматски, он ти избаци нотификацију да је апдејт доступан и ти само кликнеш на ''аццепт анд инсталл'' и он ти обави све, немаш ти шта да се млатиш око тога. А да ће да штека - неће, добар је хардвер и, ко што написах горе, чист Андроид, начи нема инсталирано брдо бескорисних срања која успоравају фон, а које убацују Самсунг, ЛЏ и компанија тако да их немош обрисати, јбг.
Svečano saopštavam da sam oteo ženi LG G3. Đeca su razbila S3 mini koji sam uzeo od nje. Njoj će firma u utorak valjda dati HTC M7, za koji me iskreno zaboli južnije od duše.
ja otkad sam uzeo g3 svi zivi me pitaju sto nisi ajfon uzeo, je l bolji od ajfona, znaci raspon godina od 6-66 kako pizdim, pa naravno da sije to sranje jebeno
Retarde, ote mi riječ iz usta. Moto G ima dobru bateriju ako ga nećeš puniti stotinama aplikacija, igrica i ostalih tigrice-macxkice stvari.
Moto g kazu da je super uzni ga.
I ubacio bih joa predlog
LG l bello
Sasvim fin fon
Pozz
Ma ima odličan hardver generalno, ne samo bateriju. Odličan procesor, taman RAM memorije, kvalitetan ekran i sasvim solidnu kameru. I što je možda i najbolja stvar - čist Android, ko na Neksusima. Milina.
Koliko posto imas ti za reklamu slepi ololoo
Па за њега сам оприлике и највише запео некако...
Бих баш андроид, оно, не могу очекиват' сто сати батерија да ми траје али дан, дан ипо макар, и да имам солидну слику неку...
Али да не штека, јер ако почне да кочи и да ме јебава гарантовано би полетио у зид, то ми је примарно...
И што се тиче апдејтовања софтвера и тако тога, како функционише, аутоматски или,...?
Мало сам закаснио са овим паметним телефонима....
Овај ЛГ је исто кул, мада видим има иза дугме, то ми је некако мутаво, тј смотано за мене, мада има јаку батерију видим и квад кор...
А овај Г2?
ЕДИТ: Ваљало би ми доста да имам двије картице јер користим стално обије.
У, нисам ни видео да си и Г2 узимао у обзир... Он ти је новији, унапређени Мото Г, тако да је тиме и бољи избор. Апдејт софтвера иде аутоматски, он ти избаци нотификацију да је апдејт доступан и ти само кликнеш на ''аццепт анд инсталл'' и он ти обави све, немаш ти шта да се млатиш око тога. А да ће да штека - неће, добар је хардвер и, ко што написах горе, чист Андроид, начи нема инсталирано брдо бескорисних срања која успоравају фон, а које убацују Самсунг, ЛЏ и компанија тако да их немош обрисати, јбг.
ллоолл, дали су ми воки токи
Lg G2 jebe.
Oni imaju ovaj knock code, znaci tapnes dvaput na ekran i otkljuca/zakljuca, ne moras ooristiti dugme zguza.
Al g2 400 ojra..
Ako hoces se razmases uzni nekog z1 compact..
Da zasteka nema sanse.
Добро, ови већ што су по 300, 400 еура, то ми је ван домета дефинитивно :))
Чак је и овај Г2 преко 200 видим на гсм арену, него ето, маштам мало :Д
A motorola g2 hehe izvinte.
Uzmi g2 dual sim i jebi
ZAKLJUCENO!
MOTO G2 DUAL SIM
RETARD SE SLAZE?
Edit: http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/motorola/moto-g2-dual-sim-2014-xt1068-cena/
Preskoci kutiju, dve kreatina i uzni ga
СЛАЖЕ СЕ
255€
Уф, брате :))
Ово ми прелази могућности, једино ако неко удијели још који цент од ове фамеље па се могне :Д
kupi ajfon 6, super je
Asus zenfone 5 nije loso
Ajde ajde nemo se sramote :D
Ajfon gomno
kiselo grozdje sale, a?
Не чистим ја онај експериментални авион, па да могу да приуштим ајфон :)
Ajfon da se pokazuje po selu..
Vidi ga ima aifoun! Kaki je faca!
I ne celt, Iphone nisam nikad ni zeleo da imam, jednostavno precenjeno sranjo.
Svečano saopštavam da sam oteo ženi LG G3. Đeca su razbila S3 mini koji sam uzeo od nje. Njoj će firma u utorak valjda dati HTC M7, za koji me iskreno zaboli južnije od duše.
Tako jeeee
ja otkad sam uzeo g3 svi zivi me pitaju sto nisi ajfon uzeo, je l bolji od ajfona, znaci raspon godina od 6-66 kako pizdim, pa naravno da sije to sranje jebeno
Jebo ih ajfon u picak
G3 bre!