Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
sale cetresnica fonu haha
moraju ti jarani crne maske na telefone da stave i silent mode
iskljuci ga sa aparata, imaj dusi jbt, postedi ga mucenja
Sale, kupi Huawei!!!!
hahaha to to
Makarone, možda je bolje da kupi monitor!
Dajte momci vi meni para za drugi pa cu kupit.
Prestala da mi radi vibracija i posle par isklj uklj je proradila. To je bilo pre podne. negde pre 18h je opet prestala i ne pomaže ni isklj uklj a ni hard reset. Ne znam da li još ima garanciju, videću kad dodjem kući. Čini mi se da nije softverski problem nego hardverski, zar ne. Tel je htc desire 200.
I tebi kažem: Kupi Huawei!!!!
A šta da radim sa ovim? Samo se gomilaju hehe
Sranje fon pod 1 iskreno..
A pod dva, garancija pa vidi..
Probaj Teoriju Sajberkukavičjeg gnijezda: Ubaci sve telefone koje imaš u jednu kutiju, i jači će izgurati one slabije iz kutije. DARWIN RULZ.
Beleška:
Usled nemogucnosti da kvar otklonimo u zakonskom roku, korisniku ce se izdati novi uredaj. Aparat zadržan u servisu.
Nemoz mi se popravi idol.
E sad, da li ce da mi daju novi Idol, ili neku u istom cenovnom rangu.
Primer, LG L bello je uz moj paket 1 din, Idol je bio 1000 din uz moj paket.
Je l' cu moci uzmem LG l Bello ili kako?
Ništa ti neću govoriti, jer si tvrdoglav i nikad me ništa nisi poslušao. Pozdrav
Beleška:
Usled nemogucnosti da kvar otklonimo u zakonskom roku, korisniku ce se izdati novi uredaj. Aparat zadržan u servisu.
Nemoz mi se popravi idol.
E sad, da li ce da mi daju novi Idol, ili neku u istom cenovnom rangu.
Primer, LG L bello je uz moj paket 1 din, Idol je bio 1000 din uz moj paket.
Je l' cu moci uzmem LG l Bello ili kako?
Odes pa pitas lolo
Pa da znam da li da oglasim idol za prodaju ili jok ololo
Kakav je Note4? Duzimam il ne?
Sta znam, pre bih uzo ili Sony Z3 ili S5 ili Alphu samsunga ili LG G3 ili HTC ONE M8
G3 mi je odveć gej
M8 na kurcu te nosam xe xe
S5 mi nie nešto uopće
Onda vidi z3 il alpha samsung..
Ono note 4 bas i nie nesto specijal
ahbababbahahahahah galaxy alpha jebena, jebeni precjenjeni komad metala
daj ba Sale, nubaro, jebem te u dupe
odlican Note, ne moze bolje jbz
piša po ovim saletovim
Tristan, nemoj si pglu. Ono je usrani tablet sklopljen u glupi telefon, osim ako ne nosi pederusu pod pazuhom, svi note telefoni su gomno, z3 sije.