mobilni telefoni

1. mislim da je sad 62 dinara

2. Z3 ti je 800 evra fazon, malo jače možda.

3. haha jes kurčinu :D

4. ljeb ti nepečeni. na ibeju 570 dolara.

5. Ima za MANJE OD 720 da se nadje. Samo idiot moze da i pola od te sume na telefon.

6. Cekaj, mora posebna tema da se pozabavi ovim fenomenom.

7. ma kakav mobilni svet, ne ažuriraju ništa
    ja uzeo nexus 5 u radnji za 550 maraka, a evo na mobilnom svetu kao preko 800 maraka haha
    Z3 se kreće od 900 do 1100 maraka
    oko 500-550 eura plafon

8. ja uzeo nexus 5 u radnji za 550 maraka,

A ti se papete jebi sa Y300... :)

9. haha, imam i njega, ubacio mu neke nove romove, šuri još uvijek :D

dobar je, nisam te zajebao, za one novce onda, vrh bio :)

EDIT:

Vjeruj mi Boxer, ne ažuriraju cijene, neki telefoni kao G2 koštaju 550 km ili evo moj Nexus, a tu ih cijene preko 800 maraka
    za te pare mogu G3 nov da uzmem u radnji i gajbu dobrog piva :D

10. ај сви по мало и скупимо боксеру за комп јбг да се не мучи преко фона да интернетује лоло

11. tristane avetinjo, za 2 minuta PVT imaces

12. Imam komp pederu ali sa daleko losijom konfiguracijom od Z2. Sad npr ne mogu za komp pijem kafu sa veterinarom.

13. Vrv si u pravu Makaronac jbp

14. Koliko uopšte koštaju note 4, g3, z3, m8, s5?

Note 4 615e
    G3 359e
    Z3 500e
    M8 459e
    S5 469e

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.