mobilni telefoni

1. Skočko, jesi skoro uzimao u ruke onaj p8000, valja li i dalje?

Evo našao sam ga za 130 evra ravno, još kad bi me bog pogledao ko mog drugara, pa da ne platim carinu i pdv...

2. Jesam prošle sedmice, šljaka isto, radi sve oke samo što je sestra guska pa izgrebala jebeni zadnji poklopac jer to ne jebe sistem, ključevi i telefon u istu torbicu, idemo ludilo, sreća pa ima foliju na ekranu.

3. Ja tvrdim a to i pouzdano da je ajfon najvece govno koje postoji i da iphone 5s baguje ko lud dok xperia z slican po jacini njemu sljaka i razbiva ko zmaj.I nerazumem uopste sto gotivite ajfon kad je android najaci.Nokia lumia 830 mi se inace sto se tice brzine najvise dopada i nije ni prineti skupa ko smrdljivi ajfon a rastura od brzine i kvalitet slike je 80% bolji da budem realan.

4. Drugar je iz Amerike dobio telefon od kompanije "Maxwest", a model je "Nitro 5"

5. Super vest, baš mi je drago da si to podelio s nama. "I baba, šta ćemo sad?"

6. atomski miš, ko god da si i koliko god godina da imaš, čestitam ti jer si prvi autor na ovom forumu za koga bih urgirao da bude trajno banovan

7. puši ga radjarde pizdo jedna mamicu ti tvoju pederčino raspala!!!

jesam ga zajebo?

8. Haha, jbt, iznerviro si Rađarda, znači to ti je kao da se na tebe izdrao monah iz Lazarice, brt, ali neki onako gitarista monah.

9. atomski opasno istrolovao radjarda

10. flegmana je iznervirao :D

11. Ono kad Rađard pročita post atomskoga miša
    http://i.imgur.com/judmZWG.gif

12. HAHAHAHAHA
    BRAWO KANTE

13. S fona sam, još mi nie učitao gif, ali sam ispoštovao Bohora sa xaxaxaxa jer ne želim nesuglasice.

14. Ahahaha, Grof pobijedio!!!!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.