mobilni telefoni

1. Perinjo jel večeras sutlijaš ili sutra đuveč?

2. Mamice, požuri,
    Iz fona mi cuuri
    Xaxa, ne zamjerite, nadam se da ce sve biti u redu sa vasim uredjajem

3. pa glupo bilo da kazem svastika to je ono bas bas cimanje jbg

4. Čukica, nemoj tako. Svastike su najbolje rame, ali ne za plakanje ;-)

5. jeste primetili kako bohor uopšte nije mislio da nešto nije u redu sa ovim pitanjima o riži dok pseto nije došao i rekao ma nešto nije u redu a bohor mu se odmah potčinio. to me navodi na zaključak da pseto nosi pantalone u ovoj vanbračnoj zajednici

6. Bohore, evo, nebitna je odabrala kako će da umre :-)

7. to me navodi na zaključak da pseto nosi pantalone u ovoj vanbračnoj zajednici

ja se iskreno nadam da i ti nosis pantalone hehe

8. pa kao glupo suknjice ili ne daj boze helanke hehe

9. Nebitna, jel ti ovo polovina očiju na avataru?

10. Nije, to je ženski stratimir.

11. Ja znam da krupne likuše kad se slikaju, gledaju da slikaju samo facu, ali kolko krupan moraš biti da slikaš samo oči? lool

12. e nebitno sada za sasvim nebitnu(slucajnost ne kantziroisem keve mi) jeste li primetili kako debele ribe sav naglasak bacaju na oci, kosu i u zadnje vreme nokte? ili ono kao koji je tvoj najveci adut pa hmmmm mislim da su oci hahah ne nego prdara od 40kg jbt nemoj se zajebavamo

13. Ja znam da krupne likuše kad se slikaju, gledaju da slikaju samo facu, ali kolko krupan moraš biti da slikaš samo oči? lool

*facu i gornji deo sisa, najcesce iz pticije perspektive

14. lol hoćete da okačim sliku na slike vukajlijaša da prestanete da se pitate brt? :d

15. ne znam, kazi ti nama jel hocemo? xdd

16. ajde onda da vas ne traumiram, ko je zainteresovan, pvt

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.