Дионисијо брт ако си ти онај Лазар који ми се чини да јеси, а прилично сам сигурна да јеси, не знам како те није срамота да било шта коментаришеш о изгледу, јер на овој слици на којој пише у опису "Dosao da vidi svog apsolventa " на фејсу на којој си једино приказан личиш на подгојеног хрчка. Ја бих скапирала ово да сте ви неки аполони, и да сам ја овде нека сајтуша која покушава да флертује по интернету, али пошто дођем овде онако да се зајебавам, стварно не капирам. Што не значи да ми смета лол, само изволите
*ако сте заинтересовани за ту дионисијову слику, исто пвт
брт неко ми је рекао негде пре кад сам питала за тог лика ко је "ма дионисијо с вукајлије", тако да ако нисам нешто помешала, ти си тај, лол не покушавај да порекнеш
Ja moram da se ubacim.. Muskarac ne mora da bude lepotan, evo npr. dio i da je ruzan ko pacovcina on je pokazao toliko drugih kvaliteta, ja bih mu dao krv iz grudnog kosa
Haha Arm bre nemoj me i ti jebati. Vidiš da likušu ne pogađa što je sprdaju da je debela, ja se jednom ubacio bzv, poče da izmišlja gluposti o meni. Još ko zna koga vređa sad.
Hahah, pseto to sam i ja kontao, kad vidim napucanu likušu gabaritnu domaćinski, prođe mi kroz glavu samo "čemu trud jbt", al ono niko joj ne brani.
EDIT: Dovoljno je i kilažu navesti ja u suštini ne znam ni dal te samo sprdaju il su ozb.
Mada slika je sigurnija, onako iz tri ugla pred 2 svedoka sa današnjim novinama, ko za Ginisa kad se takmiče haha
kako cemu jbt znas da se ribe sredjuju "zbog sebe i bitno im je da su sebi lepe"
ajde djembela kaci sliku ovde sta se femkas sada da te molimo
Дионисијо брт ако си ти онај Лазар који ми се чини да јеси, а прилично сам сигурна да јеси, не знам како те није срамота да било шта коментаришеш о изгледу, јер на овој слици на којој пише у опису "Dosao da vidi svog apsolventa " на фејсу на којој си једино приказан личиш на подгојеног хрчка. Ја бих скапирала ово да сте ви неки аполони, и да сам ја овде нека сајтуша која покушава да флертује по интернету, али пошто дођем овде онако да се зајебавам, стварно не капирам. Што не значи да ми смета лол, само изволите
*ако сте заинтересовани за ту дионисијову слику, исто пвт
Hahahaha ko je Lazar? Ili još bolje KO JE APSOLVENT? LOOOOOL
hahahaha nece da muva nikoga samo bi da prica
daj sliku bre djembela da vidimo kakva si
брт неко ми је рекао негде пре кад сам питала за тог лика ко је "ма дионисијо с вукајлије", тако да ако нисам нешто помешала, ти си тај, лол не покушавај да порекнеш
Nisam Lazar, Stefan se zovem, a baš sumnjam da si igde mogla videti moje slike.
Ja sam zainteresovan za sliku, posalji i meni.
Najgore od svega je što ko zna ko je taj Lazar sa hrčkom koji je apsolvent, a svakako nije Apolon.
Jedno 10-15 ljudi zna da sam Stefan, s nekima sam preko pp i pričao, mogu ti poslati, jer nemam šta da poreknem.
Ispalila si se žestoko, mada ja mislim da je ovo samo zamena teza.
Oćeš reći dodješ ovde da te zajebavaju? Što to sebi radiš?
boh brt bolje da si mi ispratio tipove za lajv
djembela daj sliku da se smejemo sto si peder?
Brt opusti se nisam siguran kako ti izgledaš ali sam za nju siguran hahaha
Daun je sprdati nekog za f izgled ali jbg
Ja moram da se ubacim.. Muskarac ne mora da bude lepotan, evo npr. dio i da je ruzan ko pacovcina on je pokazao toliko drugih kvaliteta, ja bih mu dao krv iz grudnog kosa
Dio ako treba sta tu sam
e poslala mi sliku, ispala je faca, necu je sprdati vise bez obzira da li je debela ili ne i nemojte me pitati nista tajnu cu poneti u grob
Ta je najbolja.
Ps nemoj se menjati zbog žene brt. Da je bar manekenka
Daj sliku, da se podsetim!
Haha Arm bre nemoj me i ti jebati. Vidiš da likušu ne pogađa što je sprdaju da je debela, ja se jednom ubacio bzv, poče da izmišlja gluposti o meni. Još ko zna koga vređa sad.
http://www.dodaj.rs/f/1i/pJ/3cr4d5vE/adfscb.jpg