mobilni telefoni

1. Dionisijo, opusti se, onda me je ta osoba pogrešno obavestila. Tako da te nisam uvredila, nego samo prokomentarisala sliku tog Lazara za koga mi je neko rekao da si ti.

2. misica i model brt

3. plus malo jace butine

4. OVO JE TEMA O MOBILNIM TELEFONIMA
    PREKINITE MOLIM VAS

5. dajte bre kazite ko je lazar hahahah

6. oce nebitna i dionizijo da se prcaju i bog

7. Jbt dan sve neka moćna kraljevska imena: Stefan, Lazar
    End ajm džast siting hir
    bing Daniel :(
    Kume, koorwo
    On Topic: Pošto je neki dobar telefon?

8. Hahahahahahahahhahahahah ne znam brt moraću da kontaktiram osobu koju sam prvobitno pitala ko je Lazar, pošto sam izvalila da je to neko s Vukajlije. Obavestiću vas čim saznam

9. Vređala me jesi (na osnovu slike nekog trećeg), uvredila nisi. Opet kažem da mi je lejm za tog lika o kome pričaš, a i pošalji mi sliku kad si već svima slala da vidim u čemu je fora.

Generalno si se žestoko ispalila.

10. Pa nisam primetio da si je nesto prozivao, i meni se ucinilo nicin izazvana te napade..
    Ja je nikad nisam prozivao jer nije bezobrazna po meni, a i bezveze mi osnovu fizickog izgleda da prozivam..
    A savet za nebitnu samo sebi kopas dublje rupu, ne verujem da iko voli da proziva bas ovako i sad zeli nesto da te povredi, ali vrtis tu neku pricu da te ne diraju komentari itd. I oces da se prozivas sa psetom box itd. Niko ovde nije bio prozivan i zatrpavan govnima, a da sam nije dao razlog za to

11. Dionisijo, jesam, jer sam imala informaciju da si to ti, pa mi je bilo nerealno da neko ko tako izgleda proziva bilo čiji izgled

Armine ti si mi ovde generalno neki lik koji se mega upinje da bude neutralan i po svačijem ukusu da si mi samo ultra dosadan i uglavnom tvoje postove preskačem iako vidim da uvek ubaciš komentar na svaki moj razgovor s bilo kim. Tako da ono šta znam

12. Brt, ne postoji lazar na vukajliji.

13. Mobilni, ima li neko?

14. Nije pacov, ovaj nema bradu i čini mi se da je mlađi bio od pacova kog pamtim da je bio popularan ovuda neke 2011.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.