Neralno mi je bilo da iko zna kako izgledam (sem onih koje znam i van Vuk), ne kačim slike na forumu, a van vuk nemam preterano kontakta sa vukajlijašima (opet kažem sem onih koje znam još pre vuk, i koje inače znam).
Arm je mađija, jbg, to što nemaš dodira sa temama na kojim bleji, to je drugo.
To misljenje si kreirala posle mog posta, iako mozda toga i nisi svesna, o tome pricam, neki odbrambeni mehanizam, i posle te ljudi prozivaju, svi muskarci su skotovi itd.
lolčina
šta da radim kad se pojavio jebeni genije na forumu
Dok se Nebitna ne izvini izvesnom Lazaru zbog ničim izazvane prozivke, ja da javim da je juče stigo
MEIZU
E
I
Z
U
edit: m2 note je u pitanju
mogu mu zameriti što nije dovoljno masivan - što nema neko deblje staklo i zadnju plastiku, ko na LG-ju, recimo, ova je nekako krta i klizava, i kamera zna da napravi kretenske pretamne i mutne fotke kad je na auto podešavanjima, pa moraš da podešavaš u hodu, zvučnik bi mogao biti bolji(mada nisam siguran koliko zvučnik na telefonu može biti dobar)
nema fm radio jebeni, ne znam kako su uspeli da ga ne ubace
ne znam kolko gotivite radio, al ja ga gotivim dovoljno da mi je žao što ga nema :'((
sve ostalo je banja, preljep displej, u teamvieweru mi se desktop s kompa vidi ko bog, baterija, zvuk u sluškama, čak i onaj softver njegov što me je brinuo je exstra, i naravno, ne trokira(koji nov telefon preko 120 evra trokira, kakav vam je to argument kurac vas jebo??)
Da, kinezi imaju običaj da sjebu kameru, meni je to mnogo dil brejker jer volim da slikam stvari i sebe i druge ljude. Zato sam dvoumeći se između tog i k3 note lenovovog odabrala lenovo kao svoj budući fon.
kamera na Lenovu mom trenutnom je mnogo dobra, pokušah da okačim primer na imgur, ali stalno kači u jpg formatu ne znam što, pa nije sasvim verodostojno
http://s16.postimg.org/tn7oh4jc3/20141128134415.jpg
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Okači sliku Nebitna
Nešto neće :(
http://i.stack.imgur.com/6RJIH.jpg
Neralno mi je bilo da iko zna kako izgledam (sem onih koje znam i van Vuk), ne kačim slike na forumu, a van vuk nemam preterano kontakta sa vukajlijašima (opet kažem sem onih koje znam još pre vuk, i koje inače znam).
Arm je mađija, jbg, to što nemaš dodira sa temama na kojim bleji, to je drugo.
Lazar?
http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2013/08/lazar-krstic1.jpg
Pazl je Lazar
To misljenje si kreirala posle mog posta, iako mozda toga i nisi svesna, o tome pricam, neki odbrambeni mehanizam, i posle te ljudi prozivaju, svi muskarci su skotovi itd.
Bohore i Pazl je Stefan loool. Bezzezanja znao sam i kako se preziva, zab sam a i da ne pišem ovde.
EDIT: Setih se i prezimena.
Lol ne to mišljenje sam kreirala posle svih tvojih postova koje sam pročitala, nisam ništa rekla za muškarce generalno, šta lupaš
Uostalom, samo malo čačnem odnos bohora i pseta, pokrene se lavina :D
ok smorilo me ovo sad tako da palim sa ove teme santjago poslaću ti sliku u pvt
Pazl je pre svega čovek, pa nakon toga Crnogorac, a tek onda Lazar i Stefan
Čačnula si opasno nema šta. Smrde li ti prsti na govna?
Posle cu psihoanalizu da odradim, bukvalno svi na ovom forumu su sablon jebeni, kad me terate da budem ozbiljan... Trazili ste-gledajte!!!!
Miki Proviron vam čestita, osvojili ste:
http://farmaplus.com.ve/images/product/product_3041.jpg
Šta je ovo prvo Rađard, sad Armin, ko će sledeći da popizdi? Fazon Mesalina?
Mešalina je dječak
Pseto se cacka samo kokainom i to veoma cistim cisto da se zna
lolčina
šta da radim kad se pojavio jebeni genije na forumu
Dok se Nebitna ne izvini izvesnom Lazaru zbog ničim izazvane prozivke, ja da javim da je juče stigo
MEIZU
E
I
Z
U
edit: m2 note je u pitanju
mogu mu zameriti što nije dovoljno masivan - što nema neko deblje staklo i zadnju plastiku, ko na LG-ju, recimo, ova je nekako krta i klizava, i kamera zna da napravi kretenske pretamne i mutne fotke kad je na auto podešavanjima, pa moraš da podešavaš u hodu, zvučnik bi mogao biti bolji(mada nisam siguran koliko zvučnik na telefonu može biti dobar)
nema fm radio jebeni, ne znam kako su uspeli da ga ne ubace
ne znam kolko gotivite radio, al ja ga gotivim dovoljno da mi je žao što ga nema :'((
sve ostalo je banja, preljep displej, u teamvieweru mi se desktop s kompa vidi ko bog, baterija, zvuk u sluškama, čak i onaj softver njegov što me je brinuo je exstra, i naravno, ne trokira(koji nov telefon preko 120 evra trokira, kakav vam je to argument kurac vas jebo??)
Телефони од 120 евра су квалитетније урађени него тај Меизу што јебе и изува
Da, kinezi imaju običaj da sjebu kameru, meni je to mnogo dil brejker jer volim da slikam stvari i sebe i druge ljude. Zato sam dvoumeći se između tog i k3 note lenovovog odabrala lenovo kao svoj budući fon.
kamera na Lenovu mom trenutnom je mnogo dobra, pokušah da okačim primer na imgur, ali stalno kači u jpg formatu ne znam što, pa nije sasvim verodostojno
http://s16.postimg.org/tn7oh4jc3/20141128134415.jpg
@autor Paun91:
Vidim da si ti ono što su naši preci nazivali KLASICHNIM NOOB-om, pa ti praštam ovakvu neosnovanu uvredu telefonskog aparata
Nebitna, nemoj imgur, kači slike na postimg.org, neće te zezati.
Ти преплатио кинески телефон који те јебе и ниси задовољан, још нас убеђујеш да си зајебао све остале а ја нуб.. Добро
Ja sam prezadovoljan spravom, brt, sto evra sam platio inače