mobilni telefoni

1. Čuj, prezadovoljan, a platio ;-)

2. Причаш као да си платио двеста јеботе...

3. Seltiče, idi čuvaj đecu! Kakav to roditelj provodi ovoliko vremena na Vukajliji?!

4. Jebiga, volim da naglasim šta ne valja, samo to što ne valja može odvratiti od kupovine onog što čita post, a ako kupi spravu, biće prezadovoljan svim ostalim elementima. Takođe, uzmi u obzir da sam zadnjih nedelju dana dosta držao u rukama samsungov note 4, LG G3 i G2, pa i njihovu izradu uzimam u obzir.

Al, ako ima garanciju dve godine i otključan je za sve mreže, dao bih i 180 evra za njega bez problema, i to samo iz razloga što bih za 200 evra naručio nekog drugog proverenog kineza kog nema kod nas u radnjama, nek ga puše mejnstrim sprave xD

5. Jesi kupio kariranu masku Rađarde za svoj telefon?

6. А и то си у праву, једини мејнстримови које сам хтео су буразерове Лумие и Сони Хпериа М (или М2)..

Самсунг избегавам некако, последњи који сам имао је неки стари преклопни, заборавио сам му ознаку..

7. Svi su se smejali Luksovom WIKO-u, a evo sada i Rađard prelazi na hipster-foun i svi će da pazare kineske kineze. Da li će tako hipster postati mejnstrim, a mejnstrim hipster ili kako to već ide?
    Videćemo

Kakav to roditelj provodi ovoliko vremena na Vukajliji?!

http://vignette3.wikia.nocookie.net/glee/images/7/76/Okay-Guy-Meme-Face.jpg

8. Posle se čudite što vam ćeri čitaju Zorannahu!!11334

9. љољ да ли ладно упоређујеш винкло телефон и меизу лееееел
    па тај меизу и ксаоми фазон праши са продајом леново, нову селтикови леновокомпанију - сони и лумијаговно леееел
    ксаоми и меизу > леново, виндоуз

10. Druže, nemoj se uzbuđivati, moja paralela je na nivou fenomena hipster-brendova koji prestaju biti hipster, bilo na entry-levelu, bilo na... pazi sad.. flegšip levelu.

11. ух па носећи њексуса и ја сам једним делом флегшип хипстер?

12. bolje da kupim kokain tuljane nego mobilni telefon neki

13. Tuljan šmrče lajnu sa flegšipa, posle obriše ekran o pantalone

Pre neki dan pitaju me za neke telefone, reko "taj vam je takav i takav"
    - Otkud znaš?
    Bi mi nekako malo neobično da kažem: "Reko mi Slepi Tuljan", pa reko "čitao sam u novinama"LOLO

14. Sta mrzim ljude koji su zapeli po svaku cenu da imaju galaxy s4 jer navodno na drugi ce im fejs,instagram,mesindzer i ostale dzidzabidze baguju.Tolko li ste zavisni od tih drustvenih mreza da nemozete ni na telefon bez toga.Ono kako prave android prave ga tako da kolko god bio mu jak procesor kad tad ce fejs poceti da baguje na njemu.Meni je npr Xperia SL ekstra telefon i sta mi treba bolje.Kad se odradi root na galaxy S2 ima da sljaka kad mu se obrisu one nepotrebne dzidza bidze od gugla npr i netreba nikakav custom rom.

15. Слепи Туљан

ух па носећи њексуса и ја сам једним делом флегшип хипстер?

не брт, ти си флегшип хипстер због фурања пејџера.

16. edit: m2 note je u pitanju

Мали Кинез ради у фабрици телефона од које се тражи да склопи 200 милиона уређаја. Самсунг/Епл/нешто треће им пошаље за то 250 милиона примерака сваке компоненте. Мали Кинез утроши 220 милиона компоненти, а његов шеф, велики Кинез није кретен да баци преосталих 30 милиона, а још мање је кретен да их врати ономе за кога их прави, него врати неких петнаестак милиона, а остало прекопира и направи кинески телефон који кошта шест пута мање од телефона које преви фабрика, а можда је само за нијансу слабији.

Иначе, људи су морони што беже од кинеских телефона, нису кинези новајлије у свему томе, и знају да склопе добар уређај. Поготово причам о флегшип маркама типа Хуавеи и сличним, мада и остало је мање више исти курац.

Huawei Technologies Co. Ltd. (/ˈhwɑːˌweɪ/) is a Chinese multinational networking and telecommunications equipment and services company headquartered in Shenzhen, Guangdong.3 It is the largest telecommunications equipment manufacturer in the world, having overtaken Ericsson in 2012.[

Виш о чему причам. Нубине.

17. Tuljane nemoj da me nerviraš znači Lenovo k3 note sve pozitivne kritike ima, a i kao neko ko poseduje lenovo telefon jeftino plaćen sa sjajnim karakteristikama već godinu dana mogu da potvrdim da je odlična kompanija. Ne kapiram odakle hejt izvire, daj suni neki argument makar

18. K3 je imao problema sa kamerom, i to baš, sad ne znam da li su apdejti šta promjenili, pa to istraži malo više.

19. Lenovo govno.
    Zapravo.
    Lenovo govno ≤ studentsko govno.

20. Lenovo govno ≤ studentsko govno.

A znate koliko mrzi govna studencka

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.