mobilni telefoni

1. Jewtube mi stopa na televunu, naci cim udjem ubaguje mi se televun jedva iznidjem. Inace Samsung S troika je upitanju. Gledo sam po netu, nidje nema da se to desava. Pokusavo reinstalirati ne mere, briso sam upadte i probo, manje stopa ali opet stopa... imal iko slicnih problema ili kako konjstruktivno rjesenje?

2. U fala, vec sam se zabrinuo!

3. kako s3 jebote
    zar ne postoji s6 već?

preporučujem neki od modernijih modela

4. Verujem u gospoda boga jednoga
    Stvoritelja neba i zemlje
    Svega vidljivog i nevidljivog...

5. има ли нека апликација за директно скидање музике на телефон?

и како повезати лг г2 на комп са њињдоњз 8.1, рутован је и не препознаје га?

6. Uzmi brt youtube 2 mp3 isto na fonu, tako ja radim

7. bač, prvo otkljucaj developera i onda štrihiraj USB debug...

8. Не знам за апликације, али пробај директно са овог сајта са скинеш песму по песму.
    http://beemp3s.org/

Што се тиче другог проблема, ту не могу помоћи.
    Једино да пробаш на неком другом компу, или други кабл да пробаш, да макар искључиш неке опције.

9. Marko probaj da skineš aplikaciju air droid, ona povezuje komp i telefon preko interneta, samo treba kamerom telefona da skeniraš kod koji ćeš videti na kompu na njihovom sajtu i puste te da pristupiš telefonu

10. Odlična aplikacija.

11. Kakosi Nebitna? He he

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.