Prijava

Kod nas malo ko koristi najnovije modele.

Poenta je da bi ga ljudi kupovali i da je 1000€ skuplji.

Jaki brendovi su uvijek privlacni i tako ce i ostati.

Ma jbg, kod Jenkija je nov iPhone trećina plate, kod nas je polovan 4 plate, ali narod hoće da ima, pa ga jebi.

PuppetMaster
Cuj tek ovo iOS ce sahraniti Android LOL

Ne vadi mi riječi iz konteksta. Rekao sam da će Android sam sebe sahraniti zbog bagova, koji su češći nakon dolaska Orea i Pite.

Rekao sam da će Android sam sebe sahraniti zbog bagova, koji su češći nakon dolaska Orea i Pite.

Ovo je istina, ali ne vjerujem da se to nece popraviti

Mlatoni, bagovi pogodili samsung s9+ i Note 8, detalji ovdjekarce:

https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/983784/Galaxy-S9-and-Note-8-messages-fault-bug

https://www.zdnet.com/article/weird-samsung-galaxy-bug-phones-are-quietly-texting-photos-to-random-contacts/

Sony imao problem sa wifijem, LG sa običnim GSM signalom, HTC sa baterijom. JBG, neko ih ukleo.

a vi sto govorite da se ajfon fura da bi bili vidjeni slobodno mi polizite govno u crevu debilcine, imam para da kupim koji god ocu telefon na svetu al me boli kurac da dam vise od 100e na telefon, i ovog sam uzo polovnog od druga nisam ni znao da nije android kad sam ga uzeo.....a to sto vi neki bubuljicavi marginalci stvarno mislite da ce neka riba da pridje liku i da mu pusi kurac samo zato jer vidi telefon od 700evra, nece....jer ce odma i da mu osmeka i patike i kad vide da kostaju 40 evra, pa pantalone od 20, pa jaknu od 25e sve ce joj biti jasno

pre dve stranice vokasi je recenzirao nokiju 6.1 ima li još neko sličnih utisaka, jer bih to uzeo nakon lumije flegšipa ohoho

Uzmi pocophone ako hoces da das 300e za uredjaj

kako ti se čini pokofon poko pupete?

uzeo sam nokiu 6.1 pre nedelju dana i super je. msm svaki fon novi super. Nema lampicu onu za notifikacije. Kamera dobra, sve lepo radi samo sto mi je prevelik za ruku, to sam se malo zajebao ali izguracu. preporuka, ja sam zbog vokasija i uzeo haha

samo sto mi je prevelik za ruku

isto k'o i kita a a ? ehehe skeč nemoj zameriti kikerlande :D

Pitanje za gurue telefona i androida: razbio sam telefon koji imam i planiram da uzmem nešto sad. Igrice ne igram, treba mi nešto što ima prejaku bateriju, pogolem dobar ekran i da ima regularan apdejt androida. Radim dosta preko telefona, tako da mi para nije žao tu. Razmišljam izmedju:
- Samsung Note 9
- Huawei Mate 20 X (ovaj mega novi koji će izaći)
- Pixel 3 XL

Može li neko dati neki savet ali da malo obrazloži a ne samo uzmi to, drugo je sranje. P.S. Ajfon ne bih džabe da mi date, da skratimo priču.

Ne brate pitam iskreno jeboga život. A u vezi Ajfona, taj telefon nikad nisam koristio niti planiram, totalno ortogonalna priča u odnosu šta se meni svidja.

Pixel 3 ako su ti apdejti softvera bitni. To je redovno na njemu. Suvi android bez ikakvih dodatnih stvarčica ko kod ostalih. Imaju nekakav softverski problem sa kamerom koji bi trebao da se rijesi nekim budućim apdejtom. Radi telefon ko zmaj inače.

Doduše ja bih izabrao neki od druga dva koja si naveo. Note prije zbog olovke, mada i huawei razvaljuje.

Jebena olovčica napržio sam se ko debil na to jer imam bamboo olovku za laptop pa navikao da žvrljam. Da nije toga, uzeo bih verovatno Pixel, znam nema tih preinstaliranih govana.