mobilni telefoni

1. HUAVEJ MAJKAA!!!!!!

2. Uzeo sam Huawei g510. Kakav je, zna li neko?

Telefon ko telefon je ok. ALI je problem prodati ga. Ja na primer, imam Huawei U 8500 koji ne mogu da prodam nikome, ni za kakve pare... (dobro, ne dam ga za 20 e, bolje da se klinčim sa dva... hehe)
    Ne znam koji da uzmem, Samsung Galaxy core, HTC desire X, SONY Xperia J, ili LG L5 koji mogu za džabe.

INAČE

3. g510 je nako
    i samo nako

4. Upola jeftiniji od najboljih pametnih telefona.

5. Ovo je predobro da bi bilo istinito.

6. da imate recimo 1000 evra, koji biste telefon kupili?(a da sve pare odu na njega, nemojte tipa "nokiu 3310 i da zadrzim 990e")

pocinjem neki poslic, pa cu vrlo brzo da skupim pare, a treba mi neki dobar.

ne znam da l' da cekam s5 ili da uzmem htc one ili droid ultra...s4 mi se ne svidja bas.

7. Ajfon 5s... Jes da ste svi vi u tripu kao da je sminkerski, ali baterija mu traje, kompaktan je i kvalitet je dokazan.

8. I ne bio kvalitet dokazan za 800 eura... Precjenjenooooooo

9. Ja jutros pročitah da dobar dio S4 telefona muči baterija. To jest, da se nešto naduši i strada veoma brzo.

10. S3 je dovoljan za sve potrebe. Ne treba ništa više. Ma i S2.

11. Nemam pojma, znam kad sam uzimao trojku, trebalo je da da doplatim još 150 e da uzmem četvorku. I bijah se zagrijao. Srećom, neko pametniji mi reče da razlika između ta dva telefona nije vrijedna tih para. Sad mi je čak žao što tada nije bilo u ponudi onog tankog Huaweia, mnogo mi je kul taj telefon.

12. uzmi xperiu z1
    telefon jeme u svakom pogledu

13. sad nesto gledam...uskoro izlazi nexus 5, sto je predobro

ali me privlaci i note 3, iako je ogroman

14. P6 moj madjija!!!!!!!!!!!

Inače baterija mu je kratkog trajanja ako ga drndaš konstatno, ali mislim da se ne skidas sa njega, maximum 12 sati. A inače može 2 dana.

15. ja prezadovoljan svojim da kucnem u drvo...rastura telefon, pišam po drugim likovima kad ga izvadim. Koristim i one hipsterske i nepotrebne funkcije, tiupa da telefon mogu samo ja da otključam kad mi skenira facu...i glasovne komande. Doduše glasovno kucanje poruka mi je do jaja kad sam u kolima...samo izdiktiram i on sam sve to pošalji...baš baš jebem na više nivoa otkako sam ga nabavio i osetno napredujem

16. tiupa da telefon mogu samo ja da otključam kad mi skenira facu..

I onda ne daj bože doživiš saobraćajku, ili te neko nafata na ulici odvali te od batina, i ti onako unakažen hoćeš da pozoveš pomoć a telefon ti ne da jer te ne pozna.

Bedak.

17. Pane, imam isto to sa tim što to za facu ne koristim jer me nervira. Imam i za glasovne funkcije, kad treba da se zove za klopu samo ja izvadim i kažem KOL " blablabla " a ovi svršavaju.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.