mobilni telefoni

1. Sta ti je keva? Sekretarica kod Mila u kabinetu? lolo

2. Телефон није кева, доминира доњом средњом класом телефона.

Кева је за ове мале паре што ћу дати за њега.

3. Ma uzela preko pretplate. Danas mi brat dobio od sestre Ajfon 4s ja ispičkio. Ja se otvaram za telefone a on besplatno dobija.

Huavej je gori od Ajfon 5, i s4 ali se drži sa 4s i s3...

4. Uzimao sam ja, dva telefona, Galaxy S2 i Galaxy S+. Oba i dalje rade odlično, nisam imao nikakvih problema, osim nekoliko meseci po kupovini S2 se samo isključio i morao je u njihov ovlašćeni servis jer je bio u garanciji. Pitao sam čoveka šta je bilo, kaže neki problem je bio na ploči, ili je nešto crklo na ploči, stvarno se ne sećam. Sve je uredno popravljeno, i dalje radi super.

5. Ne postoji telefon bolji od samsunga. Sve ostalo su blijede sirotinjske kopije.

6. šeka, jebo te ajfon u čmar

7. PVT Makaronac! Stoji 2 dana vec L:)

8. I ne skontah, eto me :)

9. Nabijem ti ga makaron.

10. Uzeo sam juče alcatel idol mini, i to je prvi android koji imam, za sada mi se sviđa ali imam jedan problem, imam neku staru nokiu 5310 express music i hoću da sa nje prebacim kontakte na ovaj nov, međutim preko blututa ne može, a za alcatel kartica mora da se skraćuje tako da ne mogu da odradim klasično prebacivanje kontakata. Ima li neko rešenje a da nije prekucavanje jednog po jednog kontakta?

11. Imas dve kartice, pa bi prebacio kontakte sa jedne na drugu. Ili imas jednu koju bi prebacio iz nokie u alkatel?

12. Dve kartice, ali nisu istih dimenzija jer je za alkatel morala da se skracuje

13. Pokusaj nekako preko usb-a, verovatno imaju takvi programi.
    Ili sta znam, ako nista ne uspe jedino da kupis ima adapter za sim karticu.

14. Znači ne gine mi prekucavanje :)

15. Ko zna kako se kontakti iz android telefona ili sim kartice prebacuju na gmail nalog, pošto ima tak'a opcija, samo ne znam gde?

16. Pa koliko znam osim prebacivanja kartice u telefon, ne postoji drugo resenje. Jedino ako ima neka aplikacija tj. program za nokiu pomocu koje prebacis kontakte na komp, pa sa kompa u alkatel. Ali onda ta aplikacija mora da bude kompatibilna i sa alkatelom, sto je ja mislim malo teze.
    Jedino resenje ti je da sam skratis karticu i prebacis je u alkatel.
    Sacekaj mozda ti neko predlozi nesto drugo, ali mislim da ti je ono jedino moguce resenje.

edit: ovo sto kaze pristevac, to se radi pomocu sinhronizacije telefona i kompa. Ali koliko kapiram, ti treba da prebacis kontakte sa nokie u alkatel, znaci da treba da sinhronizujes nokiu i komp, ali nzm da li starije nokie imaju tu mogucnost.

17. Ma ne mogu da sečem karticu sa nokie pošto je i dalje koristim. A kada bi npr. ubacio karticu sa nokie u neki android telefon u koji idu "normalne kartice" da li bi onda mogla da se izvrsi sinhronizacija?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.