mobilni telefoni

1. šta je dragon glass?

2. Има ли неко неког у Амеркама да долази ускоро у Србију, да ми купи Нексус 5 - награђујем 50 јевра?

3. како да нађем које је стакло на алкател идол мини, нумем дизгуглам?

4. http://img856.imageshack.us/img856/4692/6h2y.png

http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_idol_mini-5669.php

Има ли неко неког у Амеркама да долази ускоро у Србију, да ми купи Нексус 5 - награђујем 50 јевра?

ПАТИШПАЊ АЛЕРТ Е да си се јавио мало раније... Мени стиже следеће недеље црни од 32гб ОПАААА

5. Добро, то сам сконто да мош да га пипаш прстима масним од сланине, него има ли неке гориле и змајеве и колико је издржљиво?

6. Нема ни гориле ни змајеве

7. а оће ли лако да се разбије

8. Нема ту правила. Ако ти падне на ћошак, он ће да се разбије, био горила/змај или не. По мени, оно што прави разлику између гориле/змаја и незаштићеног стакла је разлика у лакоћи гребања - ова два мош да дрљаш кључевима, шрафцигером, ножем, ма чиме оћеш и ништа им неће бити.

9. уу, јес врх стакло

10. tuljane ima nexus 5 u bosni već dvije sedmice, košta 440 eura

11. Ја га у Америке купио за 325 евра са све порезима.

12. pa u amerike, tamo je sva elektrotehnika jeftinija

13. Узо сам онај алкател идол мини и већ ми иде на курац јер не знам како да искључим онај звук кад год нешто притиснем на екрану. Како да искључим говна?

14. ideš na podešavanja i tamo kod podešavanja zvuka mislim da je

15. Нема тамо. Зна ли неко други?

16. ma sve ti je u onim podešavanjima tamo, traži onda kod podešavanja displeja

17. И дајте ми неку листу мастхев апликација.

18. Jebač, brate napaćeni zar i ti. Ja sam se na ovaj moj već privikao, meni je najviše išlo na kurac to što je iskorišćenje rama stalno preko 80 posto, sve sam živo pobrisao i ništa, tek sam posle pročitao negde da je to normalno kod android verzija iznad 4.0

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.