mobilni telefoni

1. šta je dragon glass?

2. Има ли неко неког у Амеркама да долази ускоро у Србију, да ми купи Нексус 5 - награђујем 50 јевра?

3. како да нађем које је стакло на алкател идол мини, нумем дизгуглам?

4. http://img856.imageshack.us/img856/4692/6h2y.png

http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_idol_mini-5669.php

Има ли неко неког у Амеркама да долази ускоро у Србију, да ми купи Нексус 5 - награђујем 50 јевра?

ПАТИШПАЊ АЛЕРТ Е да си се јавио мало раније... Мени стиже следеће недеље црни од 32гб ОПАААА

5. Добро, то сам сконто да мош да га пипаш прстима масним од сланине, него има ли неке гориле и змајеве и колико је издржљиво?

6. Нема ни гориле ни змајеве

7. а оће ли лако да се разбије

8. Нема ту правила. Ако ти падне на ћошак, он ће да се разбије, био горила/змај или не. По мени, оно што прави разлику између гориле/змаја и незаштићеног стакла је разлика у лакоћи гребања - ова два мош да дрљаш кључевима, шрафцигером, ножем, ма чиме оћеш и ништа им неће бити.

9. уу, јес врх стакло

10. tuljane ima nexus 5 u bosni već dvije sedmice, košta 440 eura

11. Ја га у Америке купио за 325 евра са све порезима.

12. pa u amerike, tamo je sva elektrotehnika jeftinija

13. Узо сам онај алкател идол мини и већ ми иде на курац јер не знам како да искључим онај звук кад год нешто притиснем на екрану. Како да искључим говна?

14. ideš na podešavanja i tamo kod podešavanja zvuka mislim da je

15. Нема тамо. Зна ли неко други?

16. ma sve ti je u onim podešavanjima tamo, traži onda kod podešavanja displeja

17. И дајте ми неку листу мастхев апликација.

18. Jebač, brate napaćeni zar i ti. Ja sam se na ovaj moj već privikao, meni je najviše išlo na kurac to što je iskorišćenje rama stalno preko 80 posto, sve sam živo pobrisao i ništa, tek sam posle pročitao negde da je to normalno kod android verzija iznad 4.0

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.