Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Врати човеку телефон, не буди стока за те мале паре.
Ozbiljno ispadni cova vrati fon.
Tebi ni iz dzepa ni u dzep..
telefon je sranje da bi ga vrijedilo zadržati. i IMEI se ne može mijenjati.
možda ga je neka dobra pička izgubila
vrati joj ga i jebaćeš
Курац не може да се мења, друг носијо неки стари самсунг са тач скрином пре 2-3 недеље и урадили му то.
Koji je bolji telefon galaxy trend ili idol mini?
idol mini
Тренд има више меморије, али мањи дисплеј и спорији процесор.
Не знам какав је за слушање музике, али ако ти је то битно не узимај идол мини.
ništa kao alkatel!
a ovo drugi trend
ja gledao ovaj II dual sim
bogzna šta su mu uradili, ali to ne ide.
stavili mu novu matičnu :D
Јебем ти сунце.
sta se desilo pre jedno 6-7 godina dok sam jos treniro fudbal...bacili nas na kaljenje u futog kod dudije, i sad iz temerina je ortaka dovozio cale svaki dan, a inace bogat da ne zna sta sa parama da radi...i svaki dan je sa njim isao jos jedan drug, inace i roditelji im kucni prijatelji dobri....
i ovaj bogatun kupio neki novi mob, i posle treninga mu nestane..al on nije ni kuko ni nista boli ga uvo, i kad su se vracali kuci taj drugi drugar koji je isao sa njim svaki dan na trening pocne ovome da puni glavu ''ma marceta ti je uzeo sto posto video sam ga kad ti je prilazio stvarima sto posto je on''...i nista prodje jedan dan, ode cale od ovog bogatuna u policiju, komandir stanice mu kum, preko gps ga locirali u roku od par mninuta, pokaze i adresu i ko zivi tu, i gde se sve kretao telefon...
zamisli blama posle kad je ovaj reko caletu od tog koji je ukrao sta je bilo....i jos ovaj bogatiji drug ispadne fer, oprosti mu, nije hteo nikome da prica na treningu, ovaj se ponasao ko da nije ni ukrao...reko bio samo meni za to...a mene taj sto je ukrao inace nervirao malo, i prvom prilikom kad me smarao nesto ja ispricam pred svima...haha poceo da place lik pred svima
Makaronac
stavili mu novu matičnu :D
jedino tako ide, ali to onda više nije isti telefon :D
Ako je los za muziku, onda uzimam trend. Hvala na odgovorima
Не знам какав је тренд за музику, питај некога ко има.
Svejedno planiram da ubacujem custom romove i da potom instaliram apollo, koji je odlican mizicki plejer i skida fabricku blokadu jacine zvuka. Mozda uzmem i alcatel, cesljao sam sad forume i mnogi se zale na traljavu obradu samsunga, moracu da navatam nekoha ko je koristio trend. Bač ti imas idol mini? Kako sljaka?
Фино. Једино имам замерку на звук и камеру.