mobilni telefoni

1. Погледај мало по огласима... Ја бих тражио ~350 јура

2. Тако сам нешто и ја мислио, пошто сам тренутно у фази испитивања тржишта да видим да ли ми се исплати куповати половног док ми нестигне нексус

3. А кад ти стиже?

4. Крај фебруара почетак марта. Овај ХТЦ ме кошта 280 евра, тако да ћу још и да профитирам ололол

5. Крај фебруара почетак марта.

Вреди чекати, веруј ми :)

вај ХТЦ ме кошта 280 евра, тако да ћу још и да профитирам ололол

Кога си зајебо па си му јадном узео хатецеа за тако смешне паре?

6. Сутра се виђам са ликом, изгледа му фрка за кеш. Пратио сам оглас када је још био 310, пре 2 дана и ајде као сачекаћу нежури ми се. Данас ми послао слике на мејл, телефон сасвим ок изгледа, има само ситне трагове коришћења што је нормално.
    Сутра ћу лепо скинути антуту бенчмарк на њега, да испитам какав му је хардвер јер знају тако људи да увале кинеску копију. Имао је мој другар тих дилова, да штампа гаранције и те курце а продаје кинеске с4 за 370 евра, што је најгоре тешко се и примети разлика

7. Нашла кева она теленоров ван тач алкател, значи сигурно је постпејд. Мож ли неко да ме навата ако га користим. Тј које су шансе да ме тражи преко ИМЕИ-а :)

8. Вредност тог фона није преко 100 евра, тако да уживај :) боли их кара да траже ајфонове и галаксије камоли алкателе

9. Иди у неки сервис и промени ИМЕИ, неће те изаћи више од 15 евра.

10. Па кошта негде око 130 евра нов. Нисам знао да може ИМЕИ да се промени, ондак ћу то да урадим. Хвала Бач.

едит: Па то Слепи, него за малер ће овом чији је фон, стриц да буде неки у суп-у који ради на проналажењу телефона. :)

11. Извади батерију дотад. Иначе тај телефон је срањчуга, мож га бациш.

12. Вредност телефона је много мања јер је већ полован, буди без бриге. Да би уопште пријавио случај полицији мора да буде макар 100 или 150 евра предмет вредан. За тих 15 евра отиђи у неки квалитетан клабинг

13. Ја га већ палио, јес срањчуга. Додуше убацивао сам неку леву картицу, нисам моју. Неће ме ваљда лоцирају. :)

14. Да би уопште пријавио случај полицији мора да буде макар 100 или 150 евра предмет вредан

Граница за кривичну пријаву о државном трошку је спуштена са 15 на 5 хиљада, тако да ово и не пије воду

едит: тилмо, реци који је модел мајку му

15. Па ја нисам украо телефон, нашао сам га. Додуше, тај неко мож да пријави крађу, шта га брига.

16. Алкател ван тач 985, чачкао сам га мало, кршина је, кочи се и то.

17. ma nije taj telefon ni skup niti šta jak
    ne tripuj se da će te locirati, jesi normalan? Hahhaha
    to eventualno da je S4 ili neki noviji pa treba procedura da i njega nadju ako ovaj upali GPS
    a ovo ne virjedi ni 70 eura pa ti se ne isplati da placas onih 15-ak eura za ono

18. Много сам пичка, никад нећу постати прави политичар лопов. :)

19. Ma ovo neka sirotinja izgubila. Samo opušteno, sjedi, oguli jabuku :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.