Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
bolji je core, ima jači procesor
a i kamera je kod M očajna
kakva ti je to pretplata kada je tako skupo?
Kolko skontah, Core ima bolji kvalitet slike na ekranu, M ima ekran otporan na grebanje, kamera u Core nije HD a u M jeste HD, M ima bolji zvuk, Core više memorije (a svejedno kontam uzimati memorijsku).
Otkud ja znam to ćale petlja oko toga, kaže da je MojMix 20.
Здраво, Горане.
bolje ti uzmi onaj huawei g510
ovo sve nešto skupo
i sranje je kamera kod M, baš je sranje
Pozićko, Kuplunže.
A taj Huawei sam tražio i tražio i kad god odem kažu nema. Pročačkaću još malo po forumima pa valjda uzmem neki od ova dva.
Naš'o sam S2+ za 190 evra, al' neću njega. 'Oću LG Optimus L9 II
On je zver, oko 225 evra je.
poz
Provjeri i LG Optimus 4X, sličan je ko L9 II samo što je quad core i veća mu je interna, tu im je cijena. Ja bih prije LG Optimus 4X.
On je zver, oko 225 evra je.
poz
Ispruži se još malo i uzi nexus 4 i bog da te vidi
Neću Nexus 4. Mislim, dobar je on i sve, mada me nerviraju ona tri dugmeta što su u sklopu ekrana. A i već sam se dosta ispružio.
A ovaj Optimus 4X ću baš da razmotrim. Hvala na predlogu.
Osim slabe baterije huaweia koja izdrži sa dosta korišćenja oko dan, ovaj telefon je vrijedan svake pare. I opet bih ga kupio, jedan od najljepsih telefona koji sam ikad vidjeo, to mi svi ljudi govore i tako preporuka za P6.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vdRqcPyB1gw#t=0
Veceras posle posla podigoh nexus 5. Brz telefon majku mu... I lep, bas fin dizajn :)
za koga radis? lolo
Mafija
//патишпањ алерт
Имам га већ пар месеци и могу вам рећи да јебе.
dobar je telefon
da je samo nekako toliko hardvera natrpati u telefon od 4 inča
ne volim te ogromne tacne
E, u cemu je fora sa puffin browserom za android?
Kazu nesto da je brz u tri lepe...
S4... Uzjebo se
Нексус јебе колико је добар. Ја сад сређујем шему да поручим црвени.
Слепи како те служи Спиген Слим Армор?
Imaš pvt