Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Imam pitanje... Ako uzmem ajfon 5s u americi za 200 dolara, oće raditi odje ?
Model A1533 (GSM) oće.
Ima li ko ovde iskustva sa 4.4 apdejtom? Kako se čini u odnosu na ranije verzije?
Imam ja. Tokom uobičajenih radnji je malo brži i ispeglaniji, a razlika se najviše primeti pri multitaskingu. Vredno cimanja oko apdejta, svakako...
edit: evo ti ovde malo opširnije
http://mobile.benchmark.rs/softver_za_mobilne_telefone/predstavljamo_android_kitkat_4.4/
Da li da čekam da telefon sam apdejtuje ili da manuelno odradim pre no što izađe za moj model?
Koji fon imaš? Da li znaš kako izgleda procedura ručnog ubacivanja sistema? Nije to na dva klika, a moš i da sjebeš fon totalno...
S3. Ma, znam to, baš sam čitao komentare, tako da ću sačekati jebeni april da izbace. Ok je 4.3 ali mi se u par dana desi neki bag koji me ispizdi. Možda i ja serem, ne znam...
Vuuuuuuuuuulija
piški mise
Inače imam sasung sa dvije kartice na postpejd a besplatno mi za familiju
alio nije na tačskirn nego na slova brojeve i zvjezdicu
Не свиђа ми се овај КитКет.
За С3 ти неће неће изсћ 4.4
Који ајфон набављаш за двеста долареса?
Pa htio sam 5s al sam ukapirao da ako oću da radi kod nas je 700...
Ako je samo 200 dolara onda je sigurno zakljucan ili nesto, toliko jeftin ne moze bitu
Pa upravo to, Zaključan je na Verizon ili na AT&T ja mislim. Za T-Mobile treba 700 dolara
Koristi ga na Verizon.
E jesi revolucionaran , Tesla bi ti zadivio.
Nikad dosta vukajlijaškog humora.
HTC Desire 200, Huawei Ascend G510, Samsung Galaxy Trend Plus, ZTE Blade G,Nokia Lumia 520
sta od ovoga uzeti? neke preporuke? iskustva?
Изашло ми обавештење за ажурирање софтвера и да је фирмвер преузет, и тражи да га инсталирам. А пише да ће ми све вратити на фабричка подешавања. Шта је то уопште и да ли ми треба?
Ovi telefoni sa telenora, jesu oni zakljucani?
Jesu.
Uzmi Lumiu ili Htc , zavisi koji OS više voliš.