mobilni telefoni

1. perihno, nisam znao da je to izvodljivo

znam za ROM ali ne za RAM
    mora neki kernel, ne fabrički?
    ne bih se ja sa tim igrao

a rutovanje isto pomaže, oslobodiš se govana što vuku rame

2. Lako ti se to rešava. Uzmi jaku memorijsku i iskoristi swapper, odnosno prebaci memoriju sa memorijske u RAM.

Deder objasni detaljnije, jedva da znam i sta je rootovanje :D

3. Samo pazi, sjebava garanciju.

4. Svejedno sam je izgubio kad sam ga otkljucao za sve mreze.. A i trenutno imam veliku govnurdu, za njega pitam..

A i ortak mi rece da on trenutno ima LG L7, i kaze da nikad nema slobodno vise od 70 RAMa, a na mobilnom svetu procitah komentare za onaj da uglavnom ima slobodno 200+ MB.. A onaj njegov radi sasvim solidno..

5. Znam da je moguće, ali se nikad nisam upuštao u to. Evo, ova aplikacija kaže da radi to. Raspitajte se malo bolje, za svaki slučaj.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de&hl=sr

6. Jes, ta aplikacija kosta 8$ :D Al proguglacu nesto, hvala!

7. Ne radite to.
    90% šanse je da vam telefon crkne.
    Da je to dobro i lagano, niko onda ne bi kupovao ove od više giga.

8. On hoce, ja mu dao.
    Ne preporucujem.

A i ne moze da crkne dokraja.
    Samoreinstaliras :)

9. Ma vidiš da ne zna ni da rutuje a kamoli ovo koje nije sigurno. I reinstaliranje je težak proces :)

Ako je izgubio garanciju, nek mu onda neko rutuje telefon i to je to sa ramima, nema problema. Dovoljno za normalnu osobu.

10. Ma tesko da bih se ja odlucio za ovo. Telefon je star, i znam da ne mogu od njega da ocekujem sve i svasta.

nego da vas pitam, koliko kosta to rutovanje da mi odrade u servisu, i da li to znaci da cu moci da pobrisem govnave aplikacije koje mi ne trebaju?
    I da li ce mi se u toku tog procesa obrisati svi podaci?

11. Ma možeš sam da ga rutuješ, samo nađeš uputsvo i pažljivo pratiš korake. Kad dobiješ root access možeš da brišeš šta oćeš, a memorijska ostaje netaknuta.

12. Imam ja jedan pametan predlog.Da se manete lepo androida, poluproizvod zabagovani.I ja sam se tako patio ko džizs krajsts sa raznoraznim htc-ovima, optimusima, sve je to golo govno.Ni sa s4 nisam bio preterano oduševljen, onaj touchwiz nema smisla a i nekako mi je...jebemliga, precenjen a niš posebno.
    A tek custom romovi...majko mila. :D Na-ka-ra-dno
    Neki dan sam pazario lepo lumiu 920, jebe mile mame u svakom pogledu.za pare koje date za neki osrednji android dobijete windows phone koji šljaka ko zmaj.Inače sam životinja što se tiče njakanja hardvera, pa bile to blutut slušalice ili komp kod mene kod mene mu je duša u nosu uvek, ali ovo čudo nisam uspeo da zabagujem nikako.

13. to chedo
    JOS JEDAN LUMIA BRAT!
    Dobro doso u lumia porodicu chedo.
    Tu smo ja sa Lumia 520
    Ogma sa lumia 720 cinimise.

14. U startu sam i ja bio skeptičan, al sad sam oduševljen.
    Jeej imate i familiju ođe :D

15. Gledam ja tad neki fon 120-130, androide.
    Najbolji bio Galaxy s duos, ono 1 ghz ovo ono..
    Reko aj da vidim i windows.
    Opa lumia 520, dual core 1ghz ips lcd kurci palci reko aj.
    Ako se pokajem prodajem.

Jos ga imam i sledeci ce da bude windows.

tako da chedo dobro doso :D

16. Kako stoje sa aplikacijama ti windows fonovi? Kontam ima viber, vacap itd?

17. Ima viber, vacap, skajp, fejs.
    Jedino zameram sto nema face messanger (ili ga ja jos nisam provalio).

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.