mobilni telefoni

1. Bolje vas našao :D
    Ima mi kolega lumiu 520, on mi je i preporucio da uzmem tako nesto.WP8 ti je predvidjen da moze i da radi sa mnogo mnogo manjim specifikacijama, zato na nešto jačim telefonima razbija.a i svidja mi se što nema gašenja aplikacija ko na androidu, od toga sam dobijao tikove.

2. Nije mi presudno, ali kakve igre imaju za win fonove?

3. Ima more jedno igrica, koliko sam video ima neka fora sa xbox-om, al nisam zagledao preterano.A što se tiče četa za fb, ima fora da se namesti:
    http://www.wpcentral.com/how-set-facebook-chat-and-messenger-windows-phone
    nešto se šuška da će stići baš i aplikacija za koju nedelju.A meni je na primer
    stigla neka vrsta ovog novog fb-a sad, paper neki. jedva sam se navikao

4. Chedo jesi updateovo na Lumia Black?

5. Nema na cemu priste, aj se i ti pridruzi porodici Lumie!

6. Млатони
    Ma možeš sam da ga rutuješ, samo nađeš uputsvo i pažljivo pratiš korake. Kad dobiješ root access možeš da brišeš šta oćeš, a memorijska ostaje netaknuta.

A brate, nema za moj uputstvo. Govnurda LG optimus hub e510. Gledao na nekoliko sajtova, nasao nesto,al mi upustvo delovalo konfuzno, sa stvarima u koje se ne razumem ap nisam hteo da diram. A znacilo bi mi mnogo.

Zato me i interesuje koliko kosta. A cek, to rutovanje je samo pristup tom rootu, nema brisanja aplikacija koje su trenutno instalirane (bilo SD bilo njegova memorija)..
    Klk sam ja razumeo, to ti daje mogucnost da obrises bukvalno sve sto hoces bez jebemti

7. Nisam jos, prvo da povatam di zeka pije vode.Ovih dana ću, samo da sastavim malo vremena.Skoro sam ga nekako i uzeo, nema ni nedelju dana.

8. Kad rutuješ telefon nasilno se otključavaju sve skrivene opcije na fonu. To ti zapravo daje punu kontrolu nad uređajem.

9. Nisam jos, prvo da povatam di zeka pije vode.Ovih dana ću, samo da sastavim malo vremena.Skoro sam ga nekako i uzeo, nema ni nedelju dana.

Ma idi odma, traje 10-ak minuta, ni toliko.
    Ne brini sve ti ostaje, samo neka sitna unapredjenja
    Idi podesavanja
    Azuriranje telefona i udri.

10. To mi je drago, nema čačkanja sa slimRom-om aokp-om, drž-ne daj, pa backup, pa traži gugl aplikacije po netu, ovako lepo ko gospodine čovek, klikneš i gotovo :D

11. posto maskica od k610i

12. Gmudo, sad ćeš da dobiješ pvt.

13. Ima li smisla stavljati onu zaštitnu foliju na S3? Imao sam dva meseca onu masnu foliju, nije ostavljala otiske ali se brzo izgrebe, a naročito me nervira što baš ubija kvalitet slike i toliko sam ispizdeo da sam je skinuo . E, sad, navodno S3 ima neki Gorilla glass a on kao štiti ekran od grebanja?

14. Htc Desire 500 jebe mamare

15. Nemoj da mi se kurčiš ovde.

16. Nemojte da se ciganišete sa folijama i glupostima na telefonu, kao penzioneri ste sa daljincima:

http://static.kupindoslike.com/DALJINSKI-ZA-OPEN-IPTV-HD-CRNI-NOV-SA-BATERIJAMA-AKCIJA_slika_XL_3755835.jpg

S3 ima gorilla glass, trebalo bi da štiti

17. Dal ovde da pitam ili sta vec ko..

Odakle koj kurac pare onima sto rade unboxing videove na jutubu?
    Ne verujem da imaju po 2000-3000 dolara na bacanje svaki mesec na nove fonove?

Odakle im onda? Kompanije im same salju?

18. Instalirao sam 4.4 cyanogenmod na S III. Telefon mi je toliko brz i toliko lijep da ću da svršim po njemu sad, momentalno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.