mobilni telefoni

1. сале имам овај хуавеи у теленору за сома и по месечно плус сома у старту, мени се чини да је предобар за те паре

буквално ми треба телефон само за браузер и још тричетри апликације и да не закива када оћу да уђем у онај основни програм за позив као што хе случај са овим сад што користим

2. dobar je, ne treba ti bolji

kod nas je nov u radnjama 135 eura, pa skontaj isplati li ti se na pretplatu

3. od huaveja ti je jos dobar telefon g7, tu je negdje oko 200 evra.

4. Eru>dust>vo>prosecna>rasnin

5. Sony xperia z u vipu 3000 kes, 1500 mesecno.

6. ма теленор ми треба

7. Marko, imas i idol 2 mini za dinar hahah

8. Браћала то што асус разбија у матичним плочама, графуљама и слично не значи да разбија у телефонима. Сваки јебени део у компјутеру који може да буде асус, асус је али никад у животу небих узео јебени асус фон.

Немој келт бити, узми КРШТЕН

Ф Л Е Г Ш И П
    Л
    Е
    Г
    Ш
    И
    П

а не смеће од асуса

9. Slepi brt, sta cu kad sam sirotinja.

10. Личе за 300 евра се и купује флегшип. Јебено само сачекај мало - стрпљен спашен.

Ило за 300 јурона узи галаксију стару пар месеци са гаранцијом 2 год. Узми новог г2 или њексуса за 250, ја ти гарантујем да ће радити боље него асус срање

11. Odlucio sam se vec za ovo pa sta bude.

12. ипак ћу хтц 526г

13. Kupite Huawei!!!!

14. HUAWEI GLAVNI FLEGSIP

F L E G S I P
    L
    E
    G
    S
    I
    P

15. ма нећу алкател па да ми плате да га носим

16. Ja iam Idol 2 i oke je
    Samo da cmarovi brze azuriraju, ja sam jos na 4.2.2..

17. Posle nekog vremena vidis da koristis svega par aplikacija i bitno je samo da ne koci. A novija verzija sumnjam da sta tu bitno promjeni, mada ne znam ove 5.0 i novije sta sve nose.

18. Jeste, ali ono i te 4.4.4 verzije verovatno nesto novo donose.
    Fazon mom caletu se lumia 520 do sada 3,4 puta azurirala dok meni jednom.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.