Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nema to veze... rutovanjem dobijas full admina, i dalje imas ogranicenih stvari... jedino sto gubis garanciju al jbg
kingroot ne radi nekima hmm. probacu pa sta bude, samo da odlucim da l da rutujem uopste, ode garancija jbg
Mac sa dve ostrice :D
Kad budem vlasnik valjane masine saznacu, ovako mogu samo da nagadjam. Imas unroot, ne znam mogu li ga provaliti a ni provjeravaju li mnogo.
Provali se odma, mada imas opciju da ako rutujes a on se sjebe posle, brikujes telefon tako da posle ne mogu da provale nista...
ali sta kurac garancija, sta mi pokriva uopste, i da mi se sjebe nesto bice mojom krivicom, mada mi se nista slicno nije desavalo
ma da kurac
http://srbodroid.com/nezvanicno/moj-stav/garancija-kod-android-telefona-ima-li-smisla-i-kada/
Armine, kod nas već vijekovima nijedna garancija nema smisla ;-)
Шанса да брикујеш телефон је фазон нула зарез нула нешто. Иначе и на 99 посто телефона можеш да анрутујеш све и да ти важи гаранција, нема шансе ништа да провале
Nema šanse da ti priznaju garanciju pa makar to bila i namjerna greška dizajnera u LG-u ti svoju garanciju nećeš na Balkanu ostvariti.
Nema šanse da ti priznaju garanciju pa makar to bila i namjerna greška dizajnera u LG-u ti svoju garanciju nećeš na Balkanu ostvariti.
Neistina.
Prošle godine kupim G3 i poinstalirao pun kurac aplikacija i posle tri dana ne radi mi mikrofon tokom razgovora. Odem lepo u VIP dam im fon kažem ovo govno ne radi i oni ga pogledali jedno tri nedelje i daju mi novi. Kažu viber ti uzjebao fon, dešava se...
Odem u CBT pre metar dana kupim ženi depilator moderan neki. Kaže ona ovo nije depilator ovo mašinica za brijanje. Odem posle nedelju dana u CBT iserem im se u život tamo jer ne pružaju adekvatnu uslugu konsaltinga i vrate mi pare.
Kupim patike za fudbal i obujem ih prvi put i nabijem ih na onu kukicu za mrežu na golu. Odem sutra u planetu kažem mater vam jebem ovo puklo posle 15 min - daju mi nove.
Poenta je Skočimiše da si Bosanac a kao takav nisi u stanju da eventualne nalete misli pretočiš u adekvatne reči pa te jebu a ti se pravdaš da ovo je Balkan. Glupane.
Nije no ti sereš i izmišljaš
pozdravi po kući ženu i rodbinu
Ništa nisam izmislio matere mi.
Brale moj
Viber sjebao mikrofon poslije 3 dana na lg g3
Došao i pojeo ga, šta? Na koju foru je sjebao, našao pinove i polomio?
Nisu mogli da ga poprave pa mi dali novi. Šta ti nije jasno brale? Bilo 15 likova sa vukajlije prisutno kad se to desilo, pikali fudbal na adi...
I meni se S3 tako sjebao. Regularno dobio novi fon.
I meni se tako sony sjebao. Regularno dobio novi fon.