Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne znam ja ništa XD
KOJI JE JEBENI TELEFON U PITANJU, HOĆEŠ LI VIŠE REĆI!?!?!!?!?
HOĆU DA TI POMOGNEM SA KODOVIMA, ZOVEM PRIJATELJA ŠTO IMA SPRAVE ZA TO I ČEKAM DA MI DAŠ MODEL KOJI JE
JER JE POTREBAN MODEL ZA OTKLJUČAVANJE
NE SAMO E OTKLJUČLAJ FON I ON OTKLJUČA
A TI TAKO
SRAMOTA
ZABORAVI DA ĆU TI POMOĆI, PALI BRE
ČAK ĆU TI REĆI I MRŠ!
lol, pa napisao sam na prethodnoj stranici tebraaaaaaa
jel zna neko preko kog sajta mogu da skinem google chrome za moju lumiju moćnu?
Šomi daleko sam od nekog znalca, ali nisam siguran da je uopšte moguće instalirati Hrom na Lumiu.
jebeni edž
Nisam ga koristio, ali svi nešto kao hvale Edž, tipa bolji je od Eksplorera što valjda i nije bilo mnogo teško.
a hrom je ionako precijenjen...
ja otkad koristim edge stalno sam na ivici ako me kapirate ;)
Samsung galaxy s3 neo, izgubio je fokus na kameri (zamagljena kamera), ima fokus samo na razdaljini 2cm. Sta moze biti problem?
kamera
Može biti problem da ti se nalepnica sa kulena zalepil na kameru pozadi. Skini i uživaj.
Nema na čemu.
Dobro, nalet šaljivdžija je prošao. Ima li neko ko se razume u telefone i to.
Ti ne želiš pomoć istinsku jbg
Nema njemu pomoci....
Tilmo dobro kaue bohor proveri staklo kamare mozda ima neka ogrebotina ne znam kako se sanira vrv ima aparatuta za poliranje u servisima pa probaj tamo mouda je pametnije nego ovde da cekas da ti vukajlijasi odgovore..oni su jedino efektni kad treba neko da se proziva onda izmigolje se iz jazbina a kad treba da se pomogne onda nikog nema
Ma pusti ga
traženje stručnog odgovora bilo kakve vrste na vukajliji je ono baš internetovanje level noob