Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prodajem iphone 5s -200e
Samsung j5 (potpuno nov) - 180e
Samsung core 2 (potpuno nov) - 90e
Samsung jos neki nzm tacno koji -50e
Evo pseto jeftiniji od 150
http://i.imgur.com/XAvSyVK.png
http://i.imgur.com/9cEyzmx.png
Priznaj da si postavio ove oglase samo da mi rusis cenu u saradnji sa onom kragujevackom secikesom
Čukica, ovdje u BL nov p8 je 150-180 €, da znaš.
Aj nadji nekoga da mu prodam za dve glave? Xd
Jebem ti sve izgubili ljudi kompas sta mi kupuje telefon ni dve glave ne vredi necu ni da ga prodajem
The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone.
Kakva lolara, da stedis telefon da se ne izgrebe jer je osetljiviji zbog izrade i jos da kupis futrolu. 1000€ pocetna cifra za diamond black.
Telefoni napravljeni za bogate ljude koji ga mogu polupati i uzeti drugi a da ne osete. Najgore kad sirotinja uzme telefon izvan svoje kupovne moci pa ga pazi bolje nego ocu u glavi.
Tako rade i sa kolima. Napregnu se da svaki dinar daju za kola i onda nema pare veliki sesrvis da uradi
ps brate
NOV NOV mogu da nadjem za dve glave.
Ovo je tvoj polovan kontam tako da ako uzmes 170-180 raduj se
Nije polovan jebo vas otac nov je telefon neotpakovan
brt, čim je van prodavnice on je polovan, nije baš da imaš pib i radnju
Da li ste realni,ko daje 180 e kad za 200e uzima nov kao gospodin u radnji.
Ti u trenutku kad si ga izneo iz radnje on je izgubio 50 evra u vrednosti.
da li si siguran da pseto nema pib
Necu ja da uzmem nista jer necu ni da ga prodajem ali telefon je nov i mozete da duvate kurac samo da nije nov. Nov je, ona traka sa kutije neodlepljena, sim free je, nikad upaljen znaci nov je pozz
Imam brt vise komada mogu da mu izdam i racun da mi ga je platio 4 soma i da mi tih 200 bude samo da platim pdv al boli me kurac ppklonicu ga nekome i cao i jebo me pas kad sam ovde nesto ponudio da se akam za 50e
ja ne znam koja je to roba koja zaslužuje da bude kupljena nova u radnji i da donese neke značajne prednosti
hrana obavezno treba da se kupuje nova
i super lepak
narod nonstop galami na tu garanciju iz radnje, ja ne pamtim kad sam iskoristio garanciju na nešto, a za telefon će mi u 98% slučajeva biti polomljen ekran ili će da telefon upadne u wc šolju, pa mi tu garancija ne pomaže ništa, a ne smem sam da popravim jer će da mi se poništi garancija na ostale kvarove
ps ako se strpis mesec i nesto dam ti 150.
Ozbiljno
I jel ima garanciju neku.
Ne pseto garanciju, nego iz prodavnice.
Osim ako nije iz kamiona se otkotrljo
Coa daj malom Saletu telefon daće ti pare za metar dana
Sad cemo da uglobimo na PVT