mobilni telefoni

1. Ma ne mijenjam ja to tako lako, ako se pokaže kao dobar stoji do sljedeće verzije xD

Al pošto vidim da je V20 u dolasku, kontam da G6 neće bar još 6 mjeseci, idem po G5

2. Ja imam jebeni LG Leon
    I od sad samo LG uzimam, volim kolko mozes interfejs da jebavas.
    A i generalno mi kul telefoni

3. Deki mislim da ima G5 pa ga pitaj kakav je

4. Ma samo LG, ja sam već godinama oduševljen kvalitetom. Za ostale ne znam jer ih realno i ne koristim kako treba, čisto da stoji kartica u njima ali LG dominira.

Elem, puko mi displej na s4 (TREĆI MAMU MU JEBEM GOVNJIVU U PIZDU), prebacivah u 6. i rknem ga mjenjačem i cvrcne displej, eno ga razlio se ko jaje.

5. Hahahha jebote s4

Ja jurim da nabavim G3 od 32 gigi
    Gledam da li ima da se nadje do 220 ojra kod mene

6. Dobar je fon Sale, ali mu je baterija mana.

Gledaj bar nov. Polovni su "mine" sa baterijama, dosta raje najebe, baterije užas.

7. A znam jebiga
    Ionako mislim da pazarim neki powerbank.

Ono cisto da mi bude podrska nisto preterano od po 3-4k mAh

8. Ja bih pre V10 uzeo, G5 mi je nekako fejl posle G4

9. Realno ovo sa dve kamere mi izgleda preruzno.

10. apsolutno sam siguran da možete naći telefon koji vam odgovara, a da mu baterija izdrži ceo dan ORANJA

ne bih se jebavao sa pauerbenkovima, pa da ga jebeš

jedino ako sam negde na putu

11. Sale kupi Xiaomi Redmi Note 3 Pro

12. Jel nov il polovan g3?

Imam ja u polovan u fullu sa sve bežičnim punjačem, znatna boja, više zaštitnih maski, kao nov otprilike.

13. Бохор
    Automatik majka.

Nemam na kaškaiju automatika....

14. Pvt skocko

radj, imas onaj asus zenfone MAX sa 5000 mAh
    A powerbank je fazon felicine priveska malo jaceg nista posebno

15. ma znam, al opet još jedan predmet koji nosim sa sobom, nego kažem, nema razloga više da kupiš spravu na kojoj je sve do jaja sem baterije, kad sigurno ima telefon na kome je sve do jaja ili je sve skoro do jaja

16. Gde je sad Celtic da se pohvali baterijom na svom Lenovo aparatu

17. Priprema juhu za sutra

18. Сале све што му треба нађе код вукајлијаша

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.