mobilni telefoni

1. Радјард Куплунг
    160e nov sa garancijom, bagatela

Link pls

2. Hvale i lenove i huavieije ali nemoj da pusis kurac, uzmi g3 gospodski telefon, sije i ajfone i sve

3. zašto bi menjao premoćnu lumiju pap

4. nisam dostojan te moci jbg

5. Paper, brat je uzeo na kp u Subotici od neke Vere, koliko sam video razbija s poslom i nijedan negativan komentar nema a fazon proda 30 telefona mesečno. To je bilo u maju, 180e je bio tad. Ovaj drugi je skoro kupljen u jednoj radnji u bg, 170e. Oba garanciju godinu dana imaju.

Armin imam G4 i Xiaomi bih koristio lagano

6. Jel burazer ima verziju od 2 ili 3 GB RAM-a?

7. E to, al raspitaj se za garanciju kako ide da budeš siguran ako budeš zvao, vidim da ovaj neki u komentaru skoro popljuvao.

8. Nema kineskih aplikacija i ima Gugl Plej
    Haha teška priča

9. Bohore jedan kolega s posla proklinje dan kad je kupio Z2 xD

10. Evo ovaj nema negativne, a iz Novog Sada je, sto mi je jos bolje.
    http://www.kupujemprodajem.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Dual-LTE-16GB-36757994-oglas.htm
    I jeftiniji je 10e

11. Čudna neka žena ova Vera kad se bavi valjanjem telefona XDDDDD

https://youtu.be/m7plA1ALkQw
    Šaomi23 lagano postaje trendseter

Izbacili su sad i dslr fotoaparat od petsto dolara koji radi kao da košta soma, a ona njihova 4k kamerica radi bolje od goproa, samo još kola da počnu da prave, da kupim jedna, pohvalim se na GTDovoj temi i izazovem nervne udare

12. Haha zbog čega?
    Brt Makaronac koji se razume u telefone jako ga kupio. Šta dalje da pričamo, samo reči hvale
    Ja sam ga dobio i tad nisam znao šta dobijam, al tel je zvijer
    Jedina mana je poslabija prednja kamera. Jedina. Al poslovan tel kapiram ne za selfije

13. Šta se ono na forumu sjaji
    Šomijeva Lumija na glavi

14. Umjetnost ne poznaje estetske barijere LOL

15. Xiaomi jebe jako samo mnogi ljudi ne znaju. Eno imaju i laptop Xiaomi Notebook Air, pogledajte kakva zverka za 900$.

Boh, baguje I koči mu opasno, počeo valjda nešto i ekran da ga zeza.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.