mobilni telefoni

1. boh, da ti javim da su ti zapravo potrebne slušalice za telefon, a ne mali telefon

2. Ma kakve slušalice. Ni blutut ona što je bolja od ovih, istina mi ne vrsi posao
    Kablovi da mi se mrse svakomalo a ova mora da se puni mršukurac
    Samo pepica
    Seltik bukvalno mi treba za razgovor kvalitet zvuka me interesuje i ništa više

3. Bravo Šomi ja uopšte nisam to napisao u postu do posta, svaka čast kako si primetio
    Ajd sad idi na Smejuljka adminuj

4. š a m p a nj
    a
    m
    p
    a
    nj

5. uzecu p10 na kraju xd

6. Космајац

Ma kakve slušalice. Ni blutut ona što je bolja od ovih, istina mi ne vrsi posao
    Kablovi da mi se mrse svakomalo a ova mora da se puni mršukurac

e onda ipak da ti javim da ti taj ajfon neće izgurati četiri sata razgovora bez punjača brate ;D

7. jebeš telefon u 2017. godini ako nema zakrivljen ekran

8. Što neće? Bez interneta i ostalih aplikatzija?

9. Najjače mi što se ljudi žale na cenu novog Ajfona, kao da su do sad koštali 300 evra fazon

10. E, boh, ipak sam se setio da je okej baterija na njemu, mislio sam na šesticu ovu što šom spominje

11. Šomi fenser klasični

12. Jel izašao i onaj ajfon bez ivica? Jel skuplji od osmice?

13. Soma evra osmica na kupujemprodajem

14. nisam fenser, samo imam dosta para

uzeo bih ajfon od ortaka, ali sam mislio da je 6s, kad ono šestica obična, nije mi nekako GUŠT, ima 1gb ram lol pa bolje da uzmem sony z3

15. IPhone X su najavili kad I osmicu pre neki dan, 999$ je 64gb, a oko 1200$ valjda 256gb. Osmica je 799$ ova slabija verzija

16. п10 код нас 750+ евра, у кини око 400 маму нам јебем

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.