Predlog slika dana
  • Ognjetina

Slika dana na fazon svaki korisnik ima pravo da uploda jednu sliku dnevno kao predlog a modovi odaberu koja ce biti objavljena kao slika dana...

Sad će se neko zapitati koji ce nam to....
    sad baš nisam ni ja siguran al kontam da bi bilo jako i da bi možda makar malo smanjilo postere sa smesnim slikama i komentarima koji veze nemaju... u nadi da će sliku koju su hteli da podele sa ostalima predložiti kao sliku dana a ne staviti u poster sa komentarom tipa "komentar je suvišan..."

Ae sad da čjem vaše mišljenje ili pljuvanje po idiji....

• Ognjetina

dobar start xD

• menijesamodosadno

Ја бих предложио да се отоври конкурс за предлоге а да најмаштовитији добије банану.

• StrajaKg

Hajde da otvorimo još 76 kategorija i takmičenja a da zaboravimo definicije, nismo zbog toga ovde. Recimo konkurs za temu dana, ili najbolji crtež u paintu.

• Dzankee

ПРОТИВ!

• Culle.haha

Ja mislim da je post dana bolje.
    Ili najmaštovitiji način za dobijanje bana.

edit

najbolji crtež u paintu.

To vuče ban!:D

• Ognjetina

@menijesamodosadno

dobro sad šale nikad dosta...

@StrajaKg

ok mogao si samo reći da si protiv

a sumnjam da će mogućnost uplodovanja jedne slike dnevno da uništi definicije... mislim ako se neko regovao na vuku da bi jednom dnevno predložio sliku alal mu ku#$c...

@Dzankee

poštujem normalano mišljenje vezano na temu...

• GM

Ово ти је скроз неоригинално. Да си предложио оцењивање оцена, па још некако, али овако...

• Ognjetina

@GM

zašto? jer mora sve da bude izvanzemaljsko na stranici? ne daj bože da je negde već viđeno?

@Culle.haha

blah... jesi me sad zajebo...

• Сантјаго Коровјов

E cule, zamalo mu ja ne nacrtah u paintu kako da citira :) totalno glupo si dobio ban :) nego protiv ovog predloga sam. Bolje takmičenje za trola dana.

• LegoKockar

Brate, kad ne radi lift ide se stepenicama. Ne sere se okolo.

• Ognjetina

vidiš to trol dana ima bolju perspektivu... posto su ovo istrolovali totalno xD
    a kockar ti mora da si najveci jebač u selu :D ti kad baciš fore u kafani na autobuskoj svi na dupe upadaju jel tak :D

• LegoKockar

Jok. Ne idem ja na periferiju.

• Ognjetina

Arčiš po kulturnim mestima a? xD

• musssashe

:jede stiropol i posmatra diskusiju:

• LegoKockar

Arčiš po kulturnim mestima a? xD

Stoka arči. Ja bivstvujem. A ti?

• wojtek

Нот гона хепн.