Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To, brate!
Jebemo kurčinama u pičke i čmarove!
ПАМПРЧИМО ЕМО ЦАВЕ!!!Само за Буржума!
ијаоооо шта ми се десило вечерас , брука , брука , брука ........зове ме лик да му наместим нешто око компа , ја као ајде , одем код њега кући , чачкам комп долази његова жена и каже му да иде да донесе воду ваљда , тако нешто , из друге куће , само што је изашао риба се баца на мене и каже "ајде ајде шта чекаш пожури!" лол ја у чуду реко мислим се у себи бежи будало то ми ортак сад ће да дође за 2 минута за то време не могу ни да кренем , сад ме мало блам да идем код њега због те кучке ,ево сад се то десило пре 15 минута ... лоло , јебем ти суптилност .....
Obilić jebe!
ЏАНКИ КИКАБОЈИШЕ! КИКА БОЈ РАСКРМАЧУЈЕ!
JA GROMOŠEM!
KIKA RASPLINJAVA
JOGURT RAZČVORUJE
KAJZEN UPAMPRČAVA
JA RAZGNJIDAVAM
KIKA BOY SUPER JEBAČ!
ЛАКИ ЈЕБЕ ОРТАКОВУ ЖЕНУ !
I OBE ĆERKE!
Šta ćemo sad, ljudi? Kaizen ne dozvoljava da se tema vrati u aktivne...
Кика Боју је бог дао дар ,само један дар.Он је најкомплетнији ЈЕБАЧ НА СВЕТУ!!!
Celog života sam jebao. Zašto? Moram da dokažem da sam vredan nečega. Moram da proguram jebanje u aktivne teme...
Kako ne daje,šta navodi kao razlog?Jel ima bilo kakav odgovor od Kaizena?
Čovek samo kaže: "Ne".
Aj predložite šta da radimo,glupo je da jebemo po celom sajtu,banovaće nas sve.Ajde šta se dogovorimo ja prihvatam i podržavam.
Jedino da pitamo nekog moderatora da nam pomogne?
Треба да напишемо такав текст који ће самог Каизена да покопа као личност и да направи пометњу у њему самом и да се самоиницијативно почне уверавати како је је јебање заправо смисао вукајлије......треба мало више времена да се то лепо смисли али потпуно је изводљиво и ефикасно ,,,,
на крају ће Каизен писати свуда ЈА ЈЕБЕМ!
....или као што ја већ рекох да прогурамо неког од нас за мода , то че на дуге стазе дати сјајне резултате ......
PAPA FETUSARI
ЛАКИ ЈЕБЕ ОРТАКОВУ ЖЕНУ !
I OBE ĆERKE!
ТО !
Треба да напишемо такав текст који ће самог Каизена да покопа као личност и да направи пометњу у њему самом и да се самоиницијативно почне уверавати како је је јебање заправо смисао вукајлије......треба мало више времена да се то лепо смисли али потпуно је изводљиво и ефикасно ,,,,
на крају ће Каизен писати свуда ЈА ЈЕБЕМ!
....или као што ја већ рекох да прогурамо неког од нас за мода , то че на дуге стазе дати сјајне резултате ......
ТОООООООООООООО !