Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ЦАРА ХАМЕРФИСТУЈЕ ПАЈЛИЈОМ
JA ZMIARIM
ЏАНКИ ЈЕБЕ ЗА Џ
ЈА РИЉАМ МОТИКОМ
ЗМИА САБЛАСНО КЕРЕБЕЧИ
ZMIA motiKARI
DZANKEE ANALizira
CARA PREPOROĐUJE
CARA GNJEČI FETUSE
CARA ZIGOTARI
ПРАВИМ ХЕМАТОМЕ У УНУРАШЊОСТИ МАТЕРИЦЕ И ДИЈАФРАГМЕ СВОЈИМ ТОПОМ!!!
OBILIĆ RAZARA ŽELUDCE
ЦАРА ШВАЈСУЈЕ МАЂАРИЦЕ
TO TO JOGURTE; JA IH RAZPAVLAČUJEM
JOGURT RAZMAŠNJUJE MLADE PEKARKE
ЦАРА КУРЧИНОМ МЕЊА АГРЕГАТНО СТАЊЕ ПИЧКЕ!
ЈА ПУМПАМ!
http://www.facebook.com/Baby.Shark7/posts/130758080324414
ПРАВДА ЗА ЛАКИЈА
ЛАКИ ЈЕБЕ
ЏАНКИ МАСАКРИРА МИНЏУ
Бургијам својом хилти бушилицом унутрашњост вулве тако јако да је топим попут Елијенове киселине!!!
БРАЋО ЈЕБАЧИ! МИ ЋЕМО ОГЊЕНИМ КУРЦЕМ ПОКОРИТИ ОВАЈ САЈТ! СВУДА ЋЕ БИТИ ЈЕБАЊЕ И ПОРЊАВА! СЛОБОДА ЈЕБАЧКУ АРХИЕПИСКОПУКУ ЛАКИЈУ! МИ РАЗПАМПРЧУЈЕМО! ЈЕБАЋЕМО! КАЧИЋЕМО ПОРЊАВУ! НЕЋЕ НАС ЗАУСТАВИТИ! ЈЕБАЋЕМО ЦЕО СВЕТ И ЦЕО ИНТЕРНЕТ!
МИ АРЧИМО!
ЈА ЈЕБЕМ КАО ЗВЕР!
LOL 1 1/2
JA RAZDEVIČAVAM!
I LAKI ISTO!
ЈА ПАЛАМУРОМ ПРОБИЈАМ ПИЧИЈЕ МЕМБРАНЕ!
КРВ КИПТИ ДЈЕВИЧАНСКА ДОК ЈЕБЕМ!
ЛАКИ АРЧИ
КАО ОБИЛИЋ МЛАДЕ ТУРКИЊЕ
Čoveče, ja jebem kao zver!