Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. 15 modova po 3 hiljade jura jednako 45.000 jura svakog meseca.

Kaizene, pa ti mesečno daješ jednog Porše kajena ovim modovima, svaka čast.

2. Peki pričaj ti drugome da ne primate teške pare za mod aktivnost. Nego nije ni važno, kapiram da krijete zbog poreza i ekstraprofitnih nameta. Boli vas dupe, krkajte lovu i vozite dalje.

А јебига, ето, провалио си ме хихихих. :)

3. Милице он је то рекао! Да нама није стало до сајта... Додуше на ктитору ал могу да цитирам ако треба ЛОЛ

4. Шта то уопште значи ''стало до сајта''?

5. Ivana to je onaj Ciplekonok kako li već? Što je razmodovana?
    Ako su izbori za nove predlažem Penzionera eks Nikola SS, messalinu, energiju.../što mi momentalno pada na pamet/ nemaju šanse ovi neki drugi koje bih rado tamo videla.

6. Разговарах са Урошем фејсту фејс може ти потврдити да сам му то рекао, али ти си стварно шлихтара и ту нема расправе

Вређаш ме, без апсолутно икакве потребе. То што ти и Урош причате овако, мене не интересује, јер не познајем ни тебе, ни њега.

Понављам, вређаш ме.

7. Нервира ме ово "стало до сајта"

Ко каже да нама за које се прича да нам није стало до сајта није стало а њему пресветлом моду јесте?

Evo ja mogu da potvrdim da je Fejzbuku baš stalo do sajta. Usput, znam te brate i van sajta, dobro smo se ispričali i na reviji i na okupljanju. Kad vam je Surovi obrisao definicije, znaš i sam da sam dosta dugo pričao na tu temu sa njim. Pokušao sam da mu objasnim da ti je stvarno stalo do sajta, jer to jebeno znam. A Surovi mi je bez nekih argumenata rekao da tebe boli kurac za sajt. Tad mi se srozao u očima onako poprilično. A u ostalom koliko se sećam banovan si zato što si rekao:

Koga zabole za Abraksusa

i to na temu koja je predviđena za pričanje o legendama sajta.

Дође и због "спама" обрише 6 дефиниција тројици аутора међу којима сам и ја.... ШЕСТ ДОБРИХ ДЕФИНИЦИЈА! А објашњење је било "тако је најбоље"

SA ovim brisanjem definicija se i dalje ne slažem.

8. Da s' i ja upišem. Neću da s' proseravam previše za promenu.
    Džimi je sasvim ok lik. Uvek izađe u susret kad treba, fer je i radi pos'o kako spada.
    Luli došla odjedared, al' radi pos'o lepo.
    Surovi kontam da voli povremeno da se zajebava al' je ok.
    Korle takođe ok.
    Che-Vu-a ne znam, ni wojteka, ni celta, zmiu slabo, neki sajber nik takođe. Valjda su kul.
    Mr. Moona ne volem. Nije mi za moda, neće nikad ni biti.
    Za Blek Hola je neko rekao da radi u skladu s' raspoloženjem. Imao je pravo. Ni njega ne gotivim prekoviš.
    Peki je kul.
    Uroš opušten, ne banuje odma' već pokuša da sredi, koliko sam skontao sa četa. Kul je.

9. Блек Хол је онако надркан....

А Сурови је легенда, он је поставио неке стандарде.

10. Ок јебено те вређам, то си ти рекао, сад ћу да будем санкционисан јел да?? Као кад сам ја рекао кога боли курац за Абракса и ти рекао да је то моје питање било спем па сам санкционисан?? Јел да??? Е па видиш кад би мени рекли да сам шлихтара то ми не би била увреда, био бих поносан јер јесам! Кад већ јесам

11. А Сурови је легенда, он је поставио неке стандарде.

i ja sam tako nekog utiska...

12. Џими

Шта то уопште значи ''стало до сајта''?

Da ti je u interesu da sajt funkcioniše i da radi mira u kući zanemariš sujetne ispade, lične razmirice sa članovima, smanjiš doživljaj sa sopstvenim smislom za stvari, pretvoriš ga u nešto objektivno, što možeš i da argumentuješ a da ne bude 'meni se tako sviđa, a ti ćuti i puši'.
    Ne znam da li je Ivana sama tražila da je razmoduju ili je bilo na kaizenovu inicijativu, ali čudi me što to odavno nije sama tražila, pametna je devojka. Ako nije sama tražila, onda je ona suprotan primer 'staloće' :) do sajta, njoj je onda stalo do moderatorske funkcije, koja pokriva njene ostale nedostatke koje ima kao autor.

13. Ок јебено те вређам, то си ти рекао, сад ћу да будем санкционисан јел да?? Као кад сам ја рекао кога боли курац за Абракса и ти рекао да је то моје питање било спем па сам санкционисан?? Јел да??? Е па видиш кад би мени рекли да сам шлихтара то ми не би била увреда, био бих поносан јер јесам! Кад већ јесам

Наравно да нећу да те банујем, само покушавам да ти објасним да ме вређаш, и да ми лепиш етикету шлихтаре, без са си икада са мном реч проговорио, у стварности наравно.

14. Lepo rečeno. A sad, ja 'oću da budem mod. Zašto, pitate se? Zato što sam zakon!

15. Ne znam, za Surovog rekoh da treba da SPUSTI loptu, a NE da NIJE ZA MODA. Pravite razliku. Ja sam za Bleka to pomenuo Mentali i evo opet kažem isto to. ISTO stoji da je dobra MOD ali samo DA PONEKAD iskulira MALO.
    Peki pre svega dosta radi i dosta je aktivan. O njegovim kvalitetima, manama ne bih sada. Jedan je od najaktivnijih što je za pohvalu. A inače mislim i da modovi imaju taj dogovor da ne pljuju jedni po drugima.

16. Ne znam da li je Ivana sama tražila da je razmoduju ili je bilo na kaizenovu inicijativu, ali čudi me što to odavno nije sama tražila, pametna je devojka. Ako nije sama tražila, onda je ona suprotan primer 'staloće' :) do sajta, njoj je onda stalo do moderatorske funkcije, koja pokriva njene ostale nedostatke koje ima kao autor.

На Каизенову иницијативу.

17. Ne znam, za Surovog rekoh da treba da SPUSTI loptu, a NE da NIJE ZA MODA. Pravite razliku. Ja sam za Bleka to pomenuo Mentali i evo opet kažem isto to. ISTO stoji da je dobra MOD ali samo DA PONEKAD iskulira MALO.

Upravo to. :)

18. A inače mislim i da modovi imaju taj dogovor da ne pljuju jedni po drugima.

Има тема на модфоруму где се међусобно напушавамо. Баш је активна данас. :))

19. Обазирујући се на садржај ове расправе и њене актере, преименујте ову тему у "мулуца се трти да постане мод" тролололо.

20. Најјаче би било да се Сурови само појави и закључа ову тему лололо

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.