U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nisu modovi krivi, mi smo govna...
Тема је могла да буде спектакуларна.
Čekala sam trenutak kad će Džimi da otvori opet ovakvu temu. Meni bi bez njegovog trolovanja bilo dosadno :)
Zameram Urošu i Džimiju što vole da spemuju često i mnogo. Ali, opet, Uroš to radi na neozbiljnim temama, pa nije strašno, a Džimi to radi kvalitetno, ako spem uopšte može biti kvalitetan, pa me bar nasmeje. Inače su obojica vrlo dobri.
Zameram Bleku što ume da pokvari zabavu i da deluje arogantno, a nije takav.
Ne sviđa mi se kad Surovi napiše "nisam zadovoljan". Zvuči nadmeno.
Zameram Mrmunu što nekad ne postupi malo oštrije.
Mislim da Lula zaslužuje sve pohvale, jer je najvrednija i skida hejt i čisti sajt, kad niko neće. Generalno mi se sviđa ekipa moderatora i mislim da uopšte ne treba birati nove, jer dok se ti novi ne prilagode i ne prebole sujetni stadijum i stadijum iživljavanja, svi ćemo se smoriti žestoko.
Ауторски, модераторска екипа је никад јача. Фали само још које женско можда.
Маријани сам једном на плагијат са насловне оставио линк оригинала и неки глуп, неувредљив коментар. После неколико дана, коментар је обрисан, без икаквог образложења.
И, која је Иванина улога на сајту, ако смем знати? Некако ми одудара од модераторског колектива.
Nikakva, srce. Bar ne više. :)
Е, то се слажем. Никад међу модовима није било оволико добрих аутора.
Ja da zaključim svoju reč ovde- U zadnjih mesec, recimo tako, je sajt sasvim dobar, bez velikih tenzija ovog onog, to je možda rezultat mojih postova od ranija i činjenice da je u odnosu na to gospodin Džimi spustio loptu, smirio se, takoreći i da prostite.
Ovo ovako je sasvim dobro, ali eto, ako birate nekog moda moji favoriti ostaju Penzos- čovek je duže tu, nije balavac, mislim da ima i dovoljno vremena za sajt i eventualno energija i messalina mada ne znam koliko one imaju vremena.
Toliko od mene.
Realno fali više riba među moderatorima. Poklasmo se tamo. Ja uvek ispušim. :(
Oh, hvala kurcu pomiriste se vas dvoje. Sad svi mozemo da odahnemo. Izbegosmo santu.
У је, види стварно. :)
Аурора, што си опседнута толико мноме? :)
Добра је била и Ивана, само и превиша за добра за модератора. Јбг.
Зрело за кључ, стварно. Ко је нови женски мод?
Eto vidiš...rekoh dati zadnju reč a ti opet...
Da sam bogdom...tobom...kolega. Ne persiraj sebi, opušteno. Evo gajba Tuborga. Za odlazak u peMziju :)
НЕМА КЉУЧА! Мислиш да ови што нису видели тему ће да читају шта је било пре? Пусти народ не се игра, а леба нек праве.
ТАКАНАЦ !
Ovo još uvek traje?
Нема ни кључа ни катанца.
Nema kljuca dok ne priznas svoja osecanja prema Jimmy Choo-u!
Србија Мађарима! 14/88!
Мађари Србима!