Interne fore sa našega sajta

1. Ovde stavljate neke vaše duhovite opaske vezano za ovaj saja ili za članove sajta. Da ne bi pisali to u definicijama.

Vodite računa da fore koje se nađu na ovoj temi ne budu uvredljive.

Evo na primer: "Al' sam se smorio k'o Sosov burek" :)

2. Snalazljiv kao Barracuda i svi njegovi drugari.:o)

3. Ima smisla koliko i sevastove pesme. (znači nema smisla) :)

4. Dosadan kao JTU
    Vrti se oko iste teme godinama kao JTU

5. Ovo je moja fora kad nas ima puno na cetu:
    Caos svima!Drago mi je da vas vidim sve na gomili!Hajmo da se gomilamo!:D:D:D

6. Ima smisla koliko i sevastove pesme. (znači nema smisla) :)axaxaxa toliko ima smisla ovo sto si rekao da si morao da objasnis u zagradi barakudice.razume se kao barracuda u poeziju

7. Priznajem da se ne razumem u poeziju i da me poezija u opšte ne interesuje. Ali tvoje pesme i ovako i onako nemaju smisla. =P

8. Barracuda, ne razumiješ se ni u gramatiku! "U opšte" Haha! Man, you're dumb...

9. Ako se ne znas sa neom, nisi se ni registrovao...

10. @Mešja: Tako se piše, you f-king ididoth =P

11. da nemaju smisla onima koji se ne razumeju i nemoj barracuda dirati mog gej brata mensura :O)

12. Meni su po mom mensuru iskocile neke krastice ...

13. Samo mali broj ljudi zna za tu internu foru prste.

14. Da znaju svi fora ne bi bila interna.

15. i to nije fora, svi muskarci imaju mensura

16. Sexy kao Surovi!

PS: Kome Surovi nije sexy, taj je peder!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.