Mesta za izlazak
  • piro

Uvek je dobro znati koja su dobramesta za izlazak u kom gradu, tako da sam pokrenuo ovu temu gde svako može opisati, ili jednostavno dati link za određeni klub, kafić ili slično, koji nam predlaže...
    često se nađemo u situaciji da idemo u neki novi grad i želimo da se dobro provedemo, a ne znamo gde, a neka najbolja mesta su skoro obavezno zavučena negde i teško ih je naći... :)
    Tako da, najbitnije: Grad, ime, kratak opis, i možda link...:D

• piro

Beograd, jazz klub Ptica. Pušta se, naravno jazz.
    Imaju jako kvalitetne svirke, ali je i tokom dana potpuno opušten i cool kafić... Dobar expreso. :D
    Atmosfera je skoroz relaksirajuća, i preporučujem onima koji žele da se sklone negde tokom dana.
    http://clubptica.com/
    Više na njihovom sajtu.

• Љижанин

"Мали Змај", налази се на Ибарској магистрали у Љигу, народњаци грувају целу ноћ, власник је муж од "Биг Маме" што пева у гранду, код омрженог Саше Поповић. Сваке суботе је пуно "к'о око" . Ја вам препоручујем, пре него што одете у Змај да се предходно напијете у кафани "585" где за 300 динара можеш да се одузмеш од живота и још ти остане 50 за киселу воду. Све у свему није лоше, певачица је у допичњаку, а музиканти су скроз ок. Свако ко суботм прође кроз Љиг требало би да сврати у ову фолкотеку! Сви су весели и сви су пијани, осим оних који се напију ко стоке па се потежу флашама и пикслама, ал ту су неки нагрувани из обезбеђења па нема проблема они све то избаце напоље!

• obelix

Posto se blizi 1. maj (prilika za pobeci iz gradske guzve) ja cu da dam linkove za dve fantasticne i povoljne lokacije.
    Valjevo (reka Gradac) ... http://www.valjevo.org.yu/valjevoe/ekologija/gradac.htm
    Svake godine organizuju neku tehno zurku (sto je manje privlacno) ali to je samo na jednoj lokaciji duz reke. Inace, Gradac je jedna od najcistijih reka u Srbiji i verovatno jedno od najlepsih mesta za kampovanje.
    I da se nadovezem na Ljizanina, predlazem jednu lokaciju u blizini njegovog grada, a to je Rajac. http://www.rajac.rs/

• K

Novi Sad:

Eto, recimo da imate prepune džepove crvenih novčanica domaće valute, preporučujem diskoteku Baltazar čiji je vlasnik stariji gospodin najpoznatiji pod pseudonimom Bata Kan Kan, kao i po tituli jednog od najvećih kriminalaca u ovom divnom gradu. Baltazar se nalazi kod hotela Park. Elem, ta informacija je nebitna jer imate dovoljno novaca za taksi, kao i za Heineken 0,33l od 300 dinara.

Najopuštenije mesto na koje možete da banete sa ekipom od oko deset ljudi je pivnica Gusan u Zmaj Jovinoj 4(pasaž). Gusan je i restoran, a mogu i kokice da se naruče po nekoj simboličnoj ceni. Poželjno je zauzeti mesta pre 19h.

Ulica Modene, upravno na Zmaj Jovinu, rezervisana je za osobe u srebrnim i zlatnim patikicama.

Ulica Laze Telečkog, takođe upravno na Zmaj Jovinu, prepuna je solidnih kafića. Nećete zažaliti u ma koji da uđete. Doduše, Atrium, restoran/kafić/diskoteka na ulazu u pomenutu ulicu, natera džepove i novčanike da se gadno ispovraćaju njemu u kasu.

Ribar, kafana u Dunavskoj ulici, simpatična je rupa od mesta, kao i metalcima poznato Dvorište, pa ko voli, nek' izvoli.

Za pank svirke rezervisani su CK13, iza Socijalnog zavoda, i Error, rupa nad rupama, na Novom Naselju. U Erroru ćete najjeftinije proći. Pivo je 70 dinara, a bilijar, stoni fudbal, ping pong i pikado se NE naplaćuju. Možete i šah i poker da igrate ako imate volje. Muzika, izuzevši dobru atmosferu na svirkama, je sasvim okej ako ste ljubitelji roka i/ili hevi metala. Nekad se pušta dram en bejs, ali sve zavisi od šankera i vaše moći šlihtanja i ubeđivanja da pusti nešto drugo.

Route 66, RST, Irish Pub, Lazino tele, London - vise kao klubovi, energično vikendom.
    -Route66, kafić uz Limanski park. Unutar njega se održavaju brojne svirke najrazličitijih žanrova(bez Granda, naravno). Enterijer je prijatan, bio dan ili veče.
    -RST, kafić odmah uz Route66 sa sličnim sadržajem. Dovlači, koliko ja znam, isključivo lokalne underground bendove.
    -Irish pub, rezervisan za opuštene ljude koji vole hladnu kriglu tamnog piva. Ne prodaju Lav pivo. Nalazi se na ćošku Zmaj Jovine i Dunavske ulice, na spratu.
    -Lazino tele, poprilično velik kafić u ulici Laze Telečkog. Fina muzika svira dok vi beznadežno tražite mesto da sednete. Zato je preporučljivo da stignete ranije.
    -London je jedan od najzanimljivije uređenih kafića u istoj ulici. Britanska zastava, crvena telefonska govornica(valjda služi da tu sedi Di Džej, samo što ga ne dovode), a svirke - u podrumu.

Frida, Mašinac i Atrijum (u studentskom gradu), Kod Crnog Bika - otpadanje preko dana."
    -Frida, kafić od umetnika - za umetnike i one koji se tako osećaju. Najbolje mesto za ispijanje kafe, tople čokolade i piva u toku dana. Uveče je namenjen za sedeljke, jer je stajati i šetati poprilično nemoguće.
    -Mašinac je kafić u studentskom gradu, kao što je gore navedeno. Izgleda kao jedna ogromna šarena sala sa kožnim/skajanim foteljama. Ne prave domaću kafu.
    -Atrijum, ovog puta u studentskom gradu, kafić je k'o i svaki drugi. Bila sam jednom ili dva puta. Nemam pojma šta da kažem o njemu, tako da ako neko ima šta da kaže, nek' dopuni u svom postu.

neov edit (za atrijum): ima internet kafe, tako da mozete nolajferisati za 30din po satu dok pijete na brzinu smuckan nes. Ali bas smuckan!

Za daljnje informacije - JUST FUCKIN' GOOGLE IT. Hvala.

• Hydrog3n Cyanide

^^^mrzi me da čitam^^^

• piro

Dakle, Beograd, neke od mojih preporuka. Većina su dobro poznata, mada neki iz drugih gradova nisu čuli za njih, pa ajde...:D

Klub studenata tehnike. Nalazi su u podrumu ETF-a. Iako je podosta izgubio kultni status koji je nekada imao, idalje je super mesto za izlazak i za različite muzi9čke ukuse ima različite večeri. Moje omiljeno je naravno Domaćica, gde se pušta Ex Ju rok.
    Tokom dana je običan studentski kafić, sa vrlo povoljnim cenama....
    Uveče su svirke, i to od srede do ubote... Ulaz je 100 din radnim danom, 120 vikendom. Cene su vrlo povoljne.
    Tokom leta radi bašta... (barem se "to" naziva baštom :D )
    http://kst.etf.bg.ac.yu/
    Više na sajtu....

Akademija. Iliti Klub studenata akademije lepih umetnosti...
    Nalazi se u ulici Kralja Petra, na 10 m od Knez Mihajlove, predzadnje skretanje levo, pre Kalemegdana. Ima mali i veliki klub... Tokom dana radi kafić Fleka... Fino mestašce...
    U Akademiji se može uživati u raznoraznim svirkama i večerima... Skuplje je u poslednje vreme od sličnih mesta (npr. KST), ali je idalje jako, jako dobro... Moja preporuka je Music for the Jilted generation, i Dark Night od dj Gavre.
    Ulaz je od 200 do 250 din, mada zavisi od večeri. Cene su ok (mada malko veće za moj klošarski ukus).
    http://www.akademija.net/remote/?call=4&lg=1
    Više na sajtu...

....uskoro još.... :D

• paninaro

ne dozvolite da zamre ova tema

• M

Crnogorska kinoteka svako malo pušti poneki film na koji je ulaz slobodan, faking Nikšić prednjači po broju projekcija.

https://www.facebook.com/crnogorska.kinoteka

• Sanitarni čvor

e,ovo se zove preporuka za izlazak.
    ne one fore,tamos popit crno pivo,nije skupo,a prijatna je atmosfera...
    cvarcijada brate!
    a i krmatna je pristupacna.

• ps

Mama mama daj mi 70 dinara fali mi za drugo crno pivo u elevatoru(ili tako neko govnjivo ime) veceras prashe dual kvad rog oprcane zecice dzimi im je na basu

• Sanitarni čvor

zato je najbolje pojes krmatnu i drinkati lazne domace lazne rakije.

• ps

Ja nisam ni video da pise krmatna hahahahaaha idi u kurac

• ps

Skeeeeeeeeech

• AndjelkoNS

Forma u Save Vukovića, imaju besplatan kikiriki.

• ps

Andjelko molim te nemoj sa 35 dina verovati da ima nesto besplatno

• Шоми 

па кикирики служи да повећа продају пића лоооооооооооооол
    гауда купи пар кила кикирикија на ринфуз за 1000 кинти фазон и стави нубинама у ћасице по столовима - скочи промет 20%
    а сиротиња срећана што је јела кикирики бесплатно