Mesta za izlazak

1. Deku, ako misliš na apoteku, nije ni čudo, nije dugo preživela. Ako znaš gde je bio Rojal, ono pored vulkanizera u karađorđevoj sa aparatima, odatle su se preselili u ovu olupinu od lokala, ispod okretnice četrešestice u ulazu, gde je bila ona državna apoteka

2. Inače najjače mesto za izlazak, konkretno utorkom uveče, u Srbija (da ja znam) - moto klub Anđeli u Pirotu.
    Hajniken 100 din, živa svirka (Vesko i kuriri - ljudi kidaju, posle prve pauze kreće jazz jaming), od10-20 kurava (al onih finih, što ne vole da se jebu za pare nego za obećanje da ćeš ih vodiš na more) plus 5-10 klinki koje pretenduju da ih naslede. Simptomatično, nema seljačina i klinaca, bude par bajkera i ostalo žene.
    Samo da završim sa kenjanjem odoh nazad u Anđeli a i svratio sam u stan da vidim imam li kurtone, kenjanje je bonus pozz

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.