Separatizam u Vojvodini - stvarnost ili obmana

  1. Reprezentativci Vojvodine u fudbalu će se zvati GUSANI.

  2. ВАНУ је ноторна глупост за полуанонимне војвођанске '''оћу будем академик'' ликове који САНУ-у не би присмрдили ни да буду дописни чланови. Но, без обзира забрињава ме њено настајање, а и све више срећем људи који хоће аутономију, па јебему миша, докле да се делимо....
    Уосталом, тако је са обичном квази академијом и Црна Гора почела.

  3. Posebna skupina naroda u glavi razmišlja o otcepljenju vojvodine.

    Iznad beograda razmišljaju o tome oni što misle da posle otcepljenja neće više morati da se trude za nešto nego da će pečeni pilići da padaju sa neba dok sa druge strane beograda razmišljaju o tome kako bi kad bi se vojvodina otcepila oni bili manje srbi i njihovo srpstvo opalo.

    U svakojem slučaju, jedni su lenji pa misle da će ih to spasiti od rada i truda dok drugi su nesigurni u svoje poreklo pa se boje da će otkriti da im je prababa u begu pred turcima zapela nogom i pala.

    Treći slučaj su beograđani koji se busaju u grudi da su srbi a ne znaju vršac da nađu na karti.

    Ostale jednostavno zabole kurac.
    Dokon pop jariće krsti.

    @lestat
    Manjivaj se derane takih divana. Kakav god da je čovek, nije mesto na sajtu humorstičnog sadržaja da sad pričaš o svojim namerama sa njim.

    To su već uvrede i ako te budu tužili, može ladno tvoj golf dvojka da zalegne za kaznu.

  4. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/336136/Canak-podneo-ostavku-zbog-Vojvodine
    "
    Čanak je ocenio da naprednjaci zaboravljaju da on nije bio u vlasti i najavio da LSV to neće trpeti i da će zatražiti pomoć svih relevantnih međunarodnih institucija i, kako je rekao, sprečiti pad Srbije u provaliju."

    kamikaza2
    ...
    Nego predviđam povećane aktivnosti u internacionalizaciji pitanja Vojvodine,zbog proglašenja o neustavnosti statuta

  5. Nema od toga ništa:
    Prvo, mi smo već pod šapom natoa, ili još bolje reći u zagrljaju, na način na koji su i Belgija ili Francuska,ili Rumunija ako oćete ( a ne na granici sukoba Rusija -NATO kao do pre 10- 15-20 godina) verovatno ćemo se i pridružiti uskoro, a u zemljama pod šapom NATO-a nema ni govora o cepanju, ma kolike bile unutrašnje razlike, a kod nas i nisu toliko strašne.

    Drugo, Čvarak će se uskoro rapući, eksplodiraće, tu nema sumnje, pojede li još par prasadi , (a i gde ste videli čoveka od 150-200 kila da doživi duboku starost) a Vojvođani su mekani i teško je pronaći drugog koji je dovoljno govno od čoveka dostojno da ga zameni, mislim, nacista tamo ima na pretek, ali takvo đubre se retko rađa

  6. @lestat
    Manjivaj se derane takih divana. Kakav god da je čovek, nije mesto na sajtu humorstičnog sadržaja da sad pričaš o svojim namerama sa njim.

    To su već uvrede i ako te budu tužili, može ladno tvoj golf dvojka da zalegne za kaznu.

    http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/127095609349.jpg

  7. VOJVODINA NAŠA DIKA BIČE JEDNOM REPUBLIKA

  8. Ako idete, povedite i nas mačvane. Imamo i mi zemlje.

  9. Od sadržaja sa ove FB stranice sam doživeo ogroman transfer blama. Uređivači i glorifikatori stranice su takve morončine, da ja nemam reči. Imbecilnost na najvišem nivou.

  10. Инфантилни нубови... Као и добар део људи који се нешто као бави политиком, глорификују ствари које не разумеју.

  11. Приметно је да су највећи сепаратисти дођоши из Лике, са Баније и Кордуна и прекаљени партијски пацови типа Берисављевић, покојни Живорад Ковачевић и сл...

    Зашто је нужно развластити војвођанерске феудалце

    http://www.vaseljenska.com/politika/zasto-je-nuzno-razvlastiti-vojvodjanerske-feudalce/

  12. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=13&nav_category=11&nav_id=634516
    Idemo separatisti alealeale
    Ja bi najozbiljnije voleo referendum pa kad se pokaže da separatista nema ni 10% valjda bi ućutali

  13. Ma opet se koriste taktikom "Hleba i Separatizma"....

  14. Уф, једва чекам да дођем на власт. лололо

  15. postoje neke naznake separatizma.urbane demokrate ce reci da je to paranoja,da svi koji u to veruju,nisu bas u vinklu i nisu na putu za uniju.to je cinjenica.da se ne voli beograd i to je istina,al to pola srbije(ona polovina koja ne zivi u bg)misli.kao i sto ostatak gradova iz vojvodine bas nesto i ne voli novi sad.svi oni teze da dodju u ns jer se ovde ocigledno radi na centralizaciji.ima da nas bude u ns trilijardu.canku ne odgovara sto ne drzi novi sad,moras drzati glavni grad.debeli gmaz je toliki smarac da je to neopisvo.jebe se njemu za autonomiju,hoce od novog sada da napravi beograd.ako je centralizovano,onda se moze lakse vladati i klepati,to je debelom cilj.trenutno taj separatizam nije opcija,al ce u narednim godinama da raste broj tih koji to zele.nas i treba jebati.inace,za separatizam,autonomiju(kako glupa rec...ko jos trazi autonomiju od sopstevenog naroda)su oni urbani po gradu.nvo,ldp,narkomani,oni sto gotive isti pol,svako ko je i malo iskompleksiran,a u tome i pomazu oni koji su k'o copor.sastaju se i u grupi sve rade,samo sto i ne seru zajedno.srbuju,jedu govana.kao individue,nevidjene pickice,dok u grupi muda porastu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.