Dobro bi bilo da bude nekog rata, tipa Ištvani proglase nezavisnost, onda Toma reaguje i pošalje vojsku; pa da k'o ljudi prošvercujemo nešto i zaradimo. Ovaj mir je veoma nerentabilan.
E samo da dodam, tako su i Top lista nadrealista se zajebavali 7 godina pre podele bosne da će se podeliti ovo ono... I potrefili ljudi i datum u 5 dana. Pa vi vidte.
Pa pricamo o gejizmu a ne o pederluku. Uostalom Pajtic je čovek oženjen i rasplodjen, kolaju glasine o gejizmu već godinama tako da čovek može biti ili hetero ili biseksualac a što se pederluka tiče zaista ne vidim ni malo razlike medju njima da je neko peder a neko ne. Po meni sve su to teške pederčine odreda, i oni prošli i sadašnji i budući.
Dobro bi bilo da bude nekog rata, tipa Ištvani proglase nezavisnost, onda Toma reaguje i pošalje vojsku; pa da k'o ljudi prošvercujemo nešto i zaradimo. Ovaj mir je veoma nerentabilan.
Добили бисте по пички ви Србијанци. Ко је први ишао на Швабе кад је требало? И како нам враћате, тако што отимате наше жито, наш гас и наше паре? Е доста је било! НЕЗАВИСНА ВОЈВОДИНА!!11
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/84/Flag-map_of_Vojvodina.svg/436px-Flag-map_of_Vojvodina.svg.png
Ма каки курац војводина, дајте шумадинци да се ујединимо и цепамо ми од њих,па нек они враћају кредите. НЕЗАВИСНА ШУМАДИЈА!
prošvercujemo nešto i zaradimo
red bi bio majkumu...
E samo da dodam, tako su i Top lista nadrealista se zajebavali 7 godina pre podele bosne da će se podeliti ovo ono... I potrefili ljudi i datum u 5 dana. Pa vi vidte.
Sve ovo što se dešava oko Voše je da se malo skrene pažnja sa Kosova...
A šta piše u toj deklaraciji?
dube http://www.blic.rs/Vesti/Politika/377063/Vlada-Vojvodine-objavila-tekst-Deklaracije
danas išle neke glave po faksovima i prodavale studentima priče da je protest protiv smanjena budžetskih mesta haha
ne znam u kakvoj to suludoj zemlji pozivanje na državni ustav biva smatran separatizmom
Daj objasni mi kao seljaku šta hoće?
neki gari pricao po gradu da mu pajtic jeb'o cimera.
Auuuuuuuuuu
da brate,svi iz ds-a su gejovi.
Pajtić nije gej.
Nije Boris gej.
U fala što si mi je pokazao. :-)
nije,on je peder.
Koja je razlika, u slučaju da nisi njegov rč?
peder je karakterna osibina,a gej je naziv za osobu koja voli sopstveni pol.vvaljda je to definicija.
ja poznajem jednog geja,a pedera kol'ko 'oces.
Боки је хтео да јебе Северину ал му нису дали, тако сам ја чуо.
Pa pricamo o gejizmu a ne o pederluku. Uostalom Pajtic je čovek oženjen i rasplodjen, kolaju glasine o gejizmu već godinama tako da čovek može biti ili hetero ili biseksualac a što se pederluka tiče zaista ne vidim ni malo razlike medju njima da je neko peder a neko ne. Po meni sve su to teške pederčine odreda, i oni prošli i sadašnji i budući.