Separatizam u Vojvodini - stvarnost ili obmana

1. Caro, prvo ne uzgajamo pšenicu, nego soju. Pšenica se ič ne isplati, a soja, ako imaš silose, pa je sačuvaš, dostigne cenu i do 42 din/kg, što je 2.5 više od cene koštanja.
    Drugo, stotine i stotine hektara nismo oteli. Sve je to uredno plaćeno, katastarski zavedeno :) Godinama sticano, nešto od pradede, nešto u miraz i tako to.

Treće, sejemo ono što nam treba. Na koje višegodišnje kulture misliš?
    Mi se bavimo i stočarstvom, pa ratarsku proizvodnju delom prilagodimo i stočnom fondu koji imamo.

И поред свега тога, живите у студентском дому и заузимате место сиромашним студентима с југа.
    Катастрофа, катастрофа.

2. Охо, имамо овде и тајкуне.

3. Jest brate vozi AUDIJA, moš misliti. A DA VIDIŠ KAKVU KUĆU IMA, neko tako nije video ni na slici! I SADA JA TREBA DA MISLIM DA JE TO POŠTENO ZARAĐENO. E NEĆU JER NISAM GLUP

4. Hahahaaha Samhaine :D
    Ako dođe do separacije, Budisava će da bude opština usranom Kovilju!

5. Jeste Džimi, ali ti lepo sediš u učionici, držiš čas, malo pričaš, malo se zajebavaš, opeglan, namirisan, šmekaš učenice, glumiš strogoću...

A ja? Od jutra do sutra na njivi, orem, drljam, tanjiram, sejem, špartam, prskam, kosim, vozim traktor, čistim svinjce, hranim bikove... :)

6. Jest brate vozi AUDIJA, moš misliti. A DA VIDIŠ KAKVU KUĆU IMA, neko tako nije video ni na slici! I SADA JA TREBA DA MISLIM DA JE TO POŠTENO ZARAĐENO. E NEĆU JER NISAM GLUP

Наравно да ниси. Ја да сам на власти, ја бих то све испроверавао. Динар по динар.

7. Jeste Džimi, ali ti lepo sediš u učionici, držiš čas, malo pričaš, malo se zajebavaš, opeglan, namirisan, šmekaš učenice, glumiš strogoću...

A ja? Od jutra do sutra na njivi, orem, drljam, tanjiram, sejem, špartam, prskam, kosim, vozim traktor, čistim svinjce, hranim bikove... :)

А јесте. :)) Заборавила си да поменеш и како успут помузеш Милку. :)

8. Катија обрађује уздуж и попреко!

9. Ne držimo krave. Mala je cena mleka. Isključivo bikove, i svinje. :)

10. Da smo '45 razvijali poljoprivredu sad bi bili nadrkani. Ovako smo samo siromašni zbog nedojebane industrije.

11. Ne držimo krave. Mala je cena mleka. Isključivo bikove, i svinje. :)

Не ситничари. Онда помузеш свиње.

12. Не ситничари. Онда помузеш свиње.

Ili ih bar obereš lolololo

13. Što bi rekao Ben Stiler, može da se pomuze sve sa bradavicama.

14. Zamisli pomuzem bika :)

Odaljili smo se od teme. Mislim da je Cara u jednom postu napisao da postoji želja kod ljudi u Vojvodini da se odvoje, ali ne zavisi to od njih. Naravno da je sve politički kontrolisano.

Ostaje nam samo da maštamo kako bi bilo kul da je Novi Sad- glavni grad.

15. Što bi rekao Ben Stiler, može da se pomuze sve sa bradavicama.

Тачно. Откако сам почео да радим, сви ортаци ме музу. И то све неке цифре типа 100 евра. Није више оно ''Е, брате, дај 50 кинти за пљуге / Дај 30 динара за чипс''.

О, младости... Где си?

16. Ostaje nam samo da maštamo kako bi bilo kul da je Novi Sad- glavni grad.

Mislim da je sramotni primer CG objasnijo, tj ono, zemljica od šake jada i nije neka zemlja. Pre ili posle bi se neko ispišao po nama. I kada nas je 8 000 000 to rade bez problema moš msiliti kako je kada nas je 1 500 000

17. Zamisli pomuzem bika :)

Odaljili smo se od teme. Mislim da je Cara u jednom postu napisao da postoji želja kod ljudi u Vojvodini da se odvoje, ali ne zavisi to od njih. Naravno da je sve politički kontrolisano.

Ostaje nam samo da maštamo kako bi bilo kul da je Novi Sad- glavni grad.

НАравно да зависи. Ето, ти си сепаратиста. :) Капирам да има још људи као што си ти.

18. Mene mogu da pomuzu samo za jednu stvar, a to ne vole jer su strejt.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.