Internet mimi

1. Vaslimare na ovom forumu se ne koriste reči ako što su:

komprehenzuje

koncept

persone

Svaka tebi čast, možda si ti pročitao tih knjiga i štatijaznam, ali mi smo ovde došli da zajebavamo Ninku_92 i Nadžakbabu, a ne da glumimo pamet i elokvenciju. Bitno je kakve trbušnjake i biceps imaš, koga bole kurac za reči. Pitaj SES-a uostalom.

Elem, persone...to je toliko pederska reč da kad je upotrebiš ne mo'š doživeti erekciju eonima.

:)

2. Stefane, što si toliko frustriran? I ti Cara? Previše lično ovo shvatate. Glupi ste, ne znate da pravite meme, ok, nije kraj sveta. Pomiriš se s tim i nastaviš dalje. A ja mislio da sam nezreo.

3. stvarno si carine veća od dzankeeija

ima da te promovišem od sada lolololo

4. Glupi ste

Ja lepo rekoh, oni su kreteni. Nisu glupi. Vređaš.
    Tri dana.

5. Ja sam se smorio.

Frenki, 'aj' ga banuj :)
    EDIT: lololo! Preduhitrio si me.

6. hahahahah, Frenki ali sjebao si temu sada :)

7. Stefane, što si toliko frustriran?

Ne.
    Ja nisam frškšpzdaundw... Napet.

Ja sam Awesome.
    http://img18.imageshack.us/img18/9310/unledawesome.png

8. Nisu glupi. Vređaš

Pobogu, nije vređanje ako ih objektivno opišem. Manjak inteligencije je takođe ljudska osobina.

9. Meni je kul sto Valsinarbu niko ne izgovara nik kako treba.

10. Slušaj Frenki, ako ne znate šta je jebeni mikroprocesor ne morate odma da me banujete. Glupi ste. ETO

11. Sada je ova tema i u jebanje otišle

stvarno ste glupi!

12. Valnsiramb... Vlnasimbra... Vaslinbar... Vla... Vli... VLINSAMBUR!!!

13. Stafane smorio si

bolje napravi meme nego da piješ vlastitu mokraću

14. Nažalost, ban je ipak trajni.

15. Ja pročit'o "sere kitice".

16. Hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhaha.... Skidam kapu!!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.