Internet mimi

1. Ne pali se, nisam ja ses.

2. Zaboli me. Meni neko da govori nešto za groblje koje je 10 puta bolje od njegovih živih, idi pokrij se. Možeš da se nosiš zajedno sa Sesom.

3. Opet- Ne pali se. Znaš da se zajebavam.

4. Opet - Zaboli me pregolema kurčina, da se tako duhovito izrazim.

5. sunshine ga zakova baš sa y u no :)

6. E vidiš ovo što Šljivić sad reče Sunshine-u, ne možeš da praviš tako, nego kako treba. To je kao da komponuješ pesmu i sve ti je van ritma, tonaliteta itd, ne može.

7. Može Šljivo može... :D
    Pa dobro u pravu su ovi, svaki meme poseban.. Mora se prvo pročitati opis pa tek onda da se pravi a ne ko posterdžija lupati..

8. Alal vam vera kako ste doprineli temi, ruke mi se pozlatile što sam je oživeo. :))

9. Ево један одличан стари Уррадов. :))

http://images.memegenerator.net/instances/500x/9787871.jpg

10. Bravo, Šljiviću, drago mi je da je krenula tema opet, baš je bila pala u zaborav. Napraviću nekoliko komada sutra, nemam sad inspiracije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.