Internet mimi

1. JamesBond
    Šta ako mi baš želimo da pričam o Stefanu Kostiću i o tome kako je on dečko ukrao kulen ! Eto, želimo da ga odviknemo od krađe kulena, da to više ne radi, jer može zbog toga i da nadrlja. Ti bi kao želeo da tebi neko ukrade kulen ? Zamisli staviš vruć kulen na prozor da se malo oladi, kad ono dođe Stefan Kostić i ukrade ga ? Ti mora da si onda neki psihopata. Malo kad razmisliš, mi ustvari ovde edukujemo ljude, a šta ti radiš ? Otvorio si temu pa misliš da si neko i nešto ? Idi brate, šetaj se, piši defke, pravi postere, ostavi nas ovde da vidimo šta ćemo sa tim ukradenim kulenom. Možda je to suviše komplikovano za tebe. Šta ja znam... Al' vidiš, smisao života se svodi na kulen, i na to ko ga ukrao. Kroz različite forme i oblike, al' opet, sve je kulen, i uvek ga na kraju neko ukrade. Sve se može nekako preformulisati i pojednostavniti da to na kraju bude kulen. To znači, da ako shvatiš krađu kulena, ti si shvatio i smisao života. A ti ne shvataš krađu kulena, što znači da je tvoj život propao zauvek. Stojiš, gledaš u nebo, ali ti ne kapiraš. Tvoj život prolazi.. U daljini čuješ:
    ''Kulen, kulen, kulen''... Nije ti jasno.. Zašto je to bitno ? Kakva veze meme ima sa time ? Tuguješ, prolaze dani, drogiraš se, pušiš, alkoholišeš se, ne shvataš da je kulen sve kriv. Pitaš se šta bi bilo da nikada nisi ni otvorio temu ? Ko je ustvari ko ? Ko pije ko plaća ?
    Zato bolje se prilagodi kulenu, i Stefanu, i krađi i navikni se na to.... !

Ovo je toliko jako da je postalo Awesome!
    Bravo Bonde :)

2. И да, као што је то обичај, још једна кул тема натрпана је срањима и изгубила смисао који је имала. Браво.

3. И да, као што је то обичај, још једна кул тема натрпана је срањима и изгубила смисао који је имала. Браво.

Koji smisao? Mislim, ne pravim se pametan, nego objasni nam smisao pa da probamo da ga sledimo. Kao može mem sa vučjom glavom, a kada neko hoće da bude kreativan i da se zeza u memu onda više nema smisla?

4. I dalje nastavljate da rejpujete temu nonsensima. :(
    Nekim ljudima je lakše uterati u anus, nego u glavu. I kad kažem u glavu, ne mislim na oralni seks.

5. http://www.dodaj.rs/f/29/Pn/1ENK9Lxn/valsinarb.png
    Sine vidiš da si valsiner, a ne valsinarb lolololo

6. Prelistajte malo temu pa ćete videti jako duhovite i zanimljive moderatorske memove -.-'
    Tako da, ako oni kažu da nešto ne valja i da nije zanimljivo, nisam zabrinut za svoj smisao za humor.

7. Koliko su samo zanimljivih tema zaključali, čudi me da je ova još živa. Al na njihovu žalost, Kaizen je na našoj strani i njemu se sviđa lolololo

8. Ajd Peki opusti se, nas 5 ovdje ima dobru zajebanciju i sad upada ovaj Vlasinar i smara, a ti ga kao podrzavas. Tema je jaca rika i boli nas kurac. Ako smeta tebi i vlasinaru otvorite sebi svoju temu i pravite smaracke meme sa meme internetskim razumom. Prt'na! Vozi!

9. Kaizenu su se sviđali raniji mimovi a ne ova sranja koja kačite.Svaki jebeni mim je na fazon ''Kostiću vrati kulen''.Jednostavno više nije zanimljivo...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.