Internet mimi

1. Uopšte nije svaki za kulen, prelistaj malo.

2. Nije svaki kulen, ali preterano je. Meni se licno svidja sto je ovde nastalo nekoliko endemskih vukaljijaskih memea. Ali me nervira kad neko uzme sliku uz koji ide odgovarajuci stil, karakter itd i ubaci besmislen tekst.

3. Uopšte nije svaki za kulen, prelistaj malo.

Ne ima par izrazito duhovitih o emo cavama i Kostiću.Stvarno jel se vi ložite na tog lika?
    EDIT Jedino još urrad pravi normalne i duhovite mimove...

4. Brate a kako ti se čini prosečan "pravi američki" mem: http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/7088240/i-are-the-niggest.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Slowpokes
    Ovo baš ima smisla... :fejspalm:
    Ajde ljudi ne davite ako ne znate o čemu pričate.

5. Pogledajte prvih 10 strana teme, urradove, wojtekove, moje itd. E tako se to radi, a ne spamovanje kulen i emo cava, mislim dobra je fora, ali postaje ko posteri, samo jedno te isto.

6. Brate šta si ti pa ne voliš kulen i emo cave? Nisi ti čitav xD lolololoo

7. Pa to bas i nije prosecan americki mem, idi na memebase.com pa vidi. Nema tih besmislenih.

8. Ja ne branim američke mimove 4chan i sranja ali vaši su podjednako retardirani...

9. Slob@
    Ajd Peki opusti se, nas 5 ovdje ima dobru zajebanciju i sad upada ovaj Vlasinar i smara, a ti ga kao podrzavas. Tema je jaca rika i boli nas kurac. Ako smeta tebi i vlasinaru otvorite sebi svoju temu i pravite smaracke meme sa meme internetskim razumom. Prt'na! Vozi!

1.Brate Vlasinar je otvorio ovu temu. i hvala mu na tome to je jedino normalno uradio na ovom sajtu kad vidim one njegove troll postove od 20 redova padne mi mrak na oci
    2.Ova tema je bila super dok na nju nisu dosli spameri kao sto je lol i kompanija i krenuli da mraceeeeeeeeee,i mraceeeeeee
    3.Pogledajte kako to urrad radi decko JEBE sa mimovima gonite se u picku materinu i nemojte da izigravate debile i unistavate jedini smesan deo sajta a to je nazalost postao forum.
    4.sto se tice poredjenja sa 4chanom i sta je gde bolje...ma daj bre ako je nesto smesno i originalno nebitno je na kom se sajtu nalazi.
    poz.

10. majmunovski care, ti kenjaš protiv stefana i kulena (carinih fora), a pogledaj svoj avatar(pandan ćila, takođe njegova fora). Apsurd!

11. a to da lol ima jednu dobru foru od sto memova svi znamo, nisi otkrio amerku lolololo

12. @Zezator
    Gde sam ja prokomentarisao stefana,kulen i caru?Meni je cara najveci lik na sajtu foru sa pandanom,cilom koristim u realnom zivotu tako da toliko o tome,ja nisam poentiro na kulen i to nego na lola koji je bar na 5 strana pravio neke umobolne postere kojima ne vidim smisao,tj to je spem.
    @Slob@ Ae pAli ja Te saM0 zXelIm maMa neK te V0li.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.