Dubstep i DnB

1. EDI, REKAO SAM SKRILEKSA BEZ!

2. КАЦИ РЕКАО?

3. Skrillex dobio konkurenciju u vidu Penduluma.

Šta tačno oćeš da kažeš? Prvo ovi knife party jesu dva člana pendua (Rob i još jedan lik).
    Je l si na to mislio kad si rekao u vidu penduluma?
    A druga stvar skrillex je komercijalna paljevina, koja nema veze sa dubstepom, tako zvana i hipsterski dubstep. I žao mi je što pendu počeo vako da se gubi a stare stvari su im tako bile dobre.

4. A druga stvar skrillex je komercijalna paljevina, koja nema veze sa dubstepom, tako zvana i hipsterski dubstep.

I čekaj, sad si ti pravi hc dabsteper, a ovi ostali što slušaju skrileksa su komercijalna gomna? Pa nije tako. Koliko god skrileks komercijalnu muziku pravio, risempling, audio umeća i jednostavno produkcija njegove muzike je na takvom nivou da neki decenijama neće moći da mu priđu. Kao što ni sad ne mogu. Suština, bato. Para vrti gde burgija neće.

5. I žao mi je što pendu počeo vako da se gubi a stare stvari su im tako bile dobre.

Ne gube se, ovo je odlično što rade. Ono pre je bilo (po meni) krš, jer mi dnb kršina generalno. Dubstep nisam gotivio, dok nisam čuo ove agresivne ludake. Sad mi je do jaja.

6. dobro. tvoje mišljenje, neću ništa da ti kažem.

7. JA SAM DR MR PROF DUBSTEP

8. samo šuti dečače plavi!

9. HAHAHAAHHAHAHAHAHAHHA
    JA JEBEM DUBSTEPOM U KURAC :3

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.